Adi Petre nu a putut onora convocarea la naționala de tineret pentru amicalele cu Spania și Danemarca

Arădeanul Adrian Petre, atacantul lui Esbjerg fB, nu se va mai prezenta la lotul național de tineret. Fostul utist a acuzat probleme medicale, iar staff-ul tehnic selecționerul Mirel Rădoi a decis să îl lase la club. În locul său a fost convocat timișoreanul Andrei Sântean, de la Sepsi OSK. Așadar, Dennis Man rămâne singurul fotbalist arădean din lotul „tricolorilor mici”, care pleacă în cantonament în Spania. Aici, România Under 21 are programate și două amicale, cu reprezentativa țării gazdă, pe 21 martie și Danemarca, pe 25 martie.

Vă reamintim că reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia

GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria

GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

0
0

Articolul Adi Petre nu a putut onora convocarea la naționala de tineret pentru amicalele cu Spania și Danemarca apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*