Adi Petre s-a întors oficial la UTA, cel mai bun marcator postrevoluționar a semnat până în 2022! + VIDEO de prezentare

UTA și-a reprimit cu brațele deschise cel mai bun marcator postrevoluționar. Adrian Petre a plecat în Danemarca, la Esbjerg, pentru o jumătate de milion de euro după cele 28 de reușite în „alb-roșu” în sezonul 2016-2017, iar astăzi s-a întors oficial la Arad pe gratis.

S-a despărțit de o săptămână de Cosenza, grupare din liga a doua italiană pentru care nu a marcat niciun gol în 9 apariții, iar FCSB, clubul de care aparținea i-a permis să se întoarcă acasă, iar din vară nu activa cel de-al doilea contract. Din informațiile noastre, Petre are un salar mai mult decât decent, 4000 de euro pe lună plus ceva bonusuri legate de prezențe și goluri.

Ajuns în cursul nopții din Italia, via Amsterdam, atacantul care peste 4 zile împlinește 23 de ani a semnat contractul ce-l leagă din nou de echipa sa de suflet până în 2022. A făcut-o în prezența impresarului Cătălin Sărmășan, alături de care urmărește acum meciul dintre noua și vechea sa echipă cu Hermannstadt, din cadrul etapei a 22-a a Ligii 1. Lângă ei se află și Cristi Păcurar, cel care l-a crescut pe Petre la Atletico într-o generație din care mai fac parte Dennis Man, recent transferat la Parma sau Răzvan Oiadă (FCSB).

După ce a semnat contractul clubul i-a făcut și un scurt clip de prezentare, pe care-l puteți urmări mai jos:

17
1

Articolul Adi Petre s-a întors oficial la UTA, cel mai bun marcator postrevoluționar a semnat până în 2022! + VIDEO de prezentare apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*