Adi Piț, marea noutate a Cermeiului la reunire! Roli Nagy vrea să-și călească fiul la Liga 3-a de la o vârstă fragedă

Ca urmare a parcursului slab din turul ediției trecute de campionat, Gloria Lunca Teuz a avut ceva emoții cu evitarea retrogradării, dar a dublat punctele în stagiunea de primăvară și se pregătește de al șaselea sezon pe scena eșalonului terț. Reunirea a avut loc astăzi, pe terenul din Sânpaul, iar antrenorii Flavius Sabău, Adi Sasu și Cristi Irimia au avut ceva fețe noi la dispoziție.

Fără îndoială, cel mai sonor nume este cel al lui Adrian Piț, fostul mijlocaș al celor de la UTA, AS Roma, Bellinzona, Triestina, Pisa, Universitatea Cluj, Khazar Lankaran, Frontiera Curtici, Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș și Păulișana Păuliș. Chiar dacă Piț împlinește 38 de ani pe 16 iulie, stafful tehnic că fotbalistul mai are ceva de oferit unui lot în marea sa parte format din jucători tineri și foarte tineri.

De la UTA a mai sosit sânge proaspăt și în această vară, respectiv fundașul Vlad Clipotă (2004) și atacanții Alin Maxim (2003) și Norbert Nagy (2005). Roland Nagy, directorul tehnic al „sămădăilor”, vrea să-și călească fiul în Liga 3-a de la o vârstă fragedă și a obținut împrumutul lui Norbi până în vara anului următor. „A mai venit și mijlocașul camerunez, Tenlep Loic, care are un trecut în fotbalul timișorean la Lugoj și Ripensia și-l așteptăm din nou alături de noi și pe Michel Rosenblum. Totodată, Ionuț Pop, fundașul Viitorului care a jucat la noi anul trecut susține probe la Metaloglobus”, a mai precizat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Gruiescu, Rafael Iuga, Salka, Mocan, Sergiu Popa, Mateucă, Țurcanu, Alex Sabău, Stoianovici, Ursoi, Rotar, Denis Lazăr și-au reluat și ei antrenamentele astăzi, în timp ce Radu Popa, Gârlea și Deak au fost învoiți. Primul amical al verii al cermeianilor e programat pe 20 iulie, contra orădenilor de la CAO. UTA U19 (24 iulie), Curtici (28 iulie), Sântana (31 iulie), Pecica (4 august) și Sânmartin (14 august) sunt ceilalți adversari ai verii confirmați pentru Gloria Lunca Teuz.

0
0

Articolul Adi Piț, marea noutate a Cermeiului la reunire! Roli Nagy vrea să-și călească fiul la Liga 3-a de la o vârstă fragedă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*