Adina Diaconu, dublă campioană naţională la nivel de senioare

Adina Diaconu cucereşte primele medalii de aur la nivel de senioare, deşi este încă în perioada junioratului. Slătineanca este campioană naţională la simplu, la dublu mixt, alături de Cristian Pletea, de la LPS Constanţa, iar la dublu fete vicecampioană, împreună cu Andreea Dragoman. Performanţa este extraordinară în condiţiile în care Adina Diaconu este junioară. În finala de la simplu, sportiva pregătită de Petre Arnăutu a învins tot o slătineanca, pe Irina Ciobanu, care actualemnte evoluează pentru CS Politehnica Iaşi.

 

Arnăutu: „Adina este în progres”

 

Antrenorul emerit Petre Arnăutu nu este suprins de rezultatele înregistrate de slătineancă, în condiţiile în care în anul 2016 Adina Diaconu a cucerit cam tot ce se putea la nivel de juniori şi tineret.

 

„Este un rezultat extarordinar de bun. Este prima dată când iese campioană la senioare. Nu mă surprind rezultatele, Adina este în progres. Şi anul trecut a demonstart că este o jucătoare redutabilă. Sper ca aceste rezultate să o motiveze, să continue să se antreneze la fel de bine, să ne calificăm la Jocurile Olimpice din 2020. Acesta este obiectivul nostru principal”, a declarat antrenorul de la LPS-CSM Slatina, Petre Arnăutu.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*