Adio, dar rămân cu tine! Primarul din Făget, Marcel Avram, mai candidează pentru un nou mandat

După ce în urmă cu trei săptămâni își anunța retragerea din cursa electorală, o decizie șoc pentru mulți dintre făgețeni, primarul Marcel Avram a revenit asupra deciziei în urma mesajelor primite de la alegătorii săi.
Presiunea acestora a dat roade, astfel că Avram va mai candida și în septembrie, având șanse să fie ales fără nici un fel de probleme.

Explicația revenirii asupra deciziei de retragere a fost astfel justificată:

”Dragi făgețeni, în ultimele trei săptămâni, am primit din partea dumneavoastră sute de mesaje prin care îmi cereați să revin asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget. De asemenea, mi-ați spus că, în această perioadă, atât orașul nostru, cât și țara trec prin situații dificile care, probabil, nu se vor opri prea curând și că, prin retragerea mea, vă las singuri la greu. Vreau să vă spun că, în toată viața mea, nu am fugit niciodată de responsabilități și nu am lăsat pe nimeni la greu. În plus, pentru mine, părerea dumneavoastră este importantă, drept pentru care am hotărât să candidez pentru încă un mandat de primar al orașului Făget. Totodată, vreau să vă transmit două lucruri: Dacă voi fi ales, acesta va fi ultimul meu mandat de primar; .Acest mandat va fi unul complet, cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece, pentru mine, obținerea mandatului de primar este un contract pe patru ani, încheiat cu dumneavoastră, pe care mi s-ar părea imoral să îl reziliez unilateral, indiferent de oportunitățile personale sau politice care s-ar ivi pe parcurs”.

Primarul Făgetului se va afla la al patrulea mandat în funcție.

Articolul Adio, dar rămân cu tine! Primarul din Făget, Marcel Avram, mai candidează pentru un nou mandat apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*