Adio, Nea Şoni!

A fost ceva lume, ieri, la Cimitirul Viişoara, acolo unde fosta glorie petrolistă, Şoni Pall, a primit „cel din urmă rămas bun”, din partea celor care l-au cunoscut.
Şi nu au fost deloc puţini, fiind prezenţi foşti colegi – Mircea Dridea, Edi Iuhas, George Marin, foşti elevi, colegi din club, cu care a lucrat, în zecile de ani petrecute „în galben-albastru” – Goicea, fraţii Lazăr, Haralambie, Cojocaru, Cosarek, Tavi Grigore, Biziniche, Răzvan Vlad, Liliac şi mulţi alţii, alături de familia celui trecut în nefiinţă, vecini, suporteri petrolişti, toţi veniţi să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost „Nea Şoni”!
Un caracter puternic, un om special, cu o poveste impresionantă, un geniu fotbalistic, în multe momente ale carierei sale, un tip plin de „poveşti”!
Păcat că nu vor mai putea fi ascultate, păcat că destinul implacabil a scris ultima filă şi pentru Şandor Pall! Păcat că noile generaţii nu au apucat să-l cunoască! Poate că aceasta este cel mai „păcat”, odată cu dispariţia sa – că generaţii de viitori fotbalişti nu vor mai avea de unde să înveţe fotbalul acela adevărat, pe care puţini l-au înţeles, muncit, gândit, respectat, aşa cum a făcut-o el!
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*