Adio, Whatsapp! Aplicația NU va mai funcționa pe ACESTE TELEFOANE!

Alertă printre utilizatorii popularei aplicații WhatsApp! Anumite dispozitive Windows, Android şi iOS nu vor mai putea folosi popularul serviciu.

Începând cu data de 31 decembrie 2019, accesul la WhatsApp de pe platforma Windows Phone nu va mai fi posibil. Aplicaţia nu va mai fi disponibilă pentru download, iar serviciile vor fi complet blocate pe aceste dispozitive. De asemenea, anumite funcţii din aplicaţie ar putea fi oprite chiar înainte de termen.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Pentru platforma Android, doar utilizatorii de Android 2.3.7 vor fi afectaţi de această dată. Serviciile pentru această versiune de Android vor fi oprite începând cu data de 1 februarie 2020. Conform celor mai recente statistici oferite de către Google, doar 0,3% dintre utilizatorii de Android încă folosesc versiunea Gingerbread a sistemului de operare şi nu este clar câţi dintre aceştia folosesc activ WhatsApp. Cel mai probabil, numărul de utilizatori afectaţi este extrem de mic.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Tot la 1 februarie 2020 WhatsApp va înceta să funcţioneze pe iPhone-uri şi iPad-uri care folosesc iOS 7. Dispozitivele Apple primesc în general suport pentru mai mulţi ani, deci probabil că cei afectaţi vor fi în minoritate. Momentan 80% dintre utilizatorii activi sunt pe iOS 12, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Apple, în timp ce 12% sunt pe iOS 11, versiunea de anul trecut. Restul de 8% rulează toate celelalte versiuni mai vechi (de la iOS 1 la iOS 10). Toate aceste informaţii sugerează că numărul de utilizatori de WhatsApp care încă folosesc iOS 7 este extrem de mic în 2019.

Pentru a putea folosi WhatsApp pe mobil după această dată, utilizatorii afectaţi vor trebui să facă upgrade la dispozitive mai noi, pe care sunt instalate versiuni recente ale sistemelor de operare. În cazul celor care încă folosesc Windows Phone, singura opţiune este să treacă la un dispozitiv Android sau iOS, întrucât nu mai există telefoane noi cu Windows.

Așadar, dacă iubiți serviciul WhatsApp, trebuie să renunțați la telefonul dumneavostră vechi sau puteți alege între cele două. Deși este destul de dificil de descărcat toate fotografiile și filmulețele din telefon, dar și numerele de contact, trebuie să o faceți, dacă vă hotrâți să vă cumpărați un telefon mai nou.

Mai mult de 1 miliard de oameni din peste 180 de țări folosesc WhatsApp1 pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde s-ar afla. WhatsApp este gratuit2 și oferă servicii de mesagerie și apelare simple, securizate și de încredere, disponibile pe telefoane din întreaga lume.

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, după ce au petrecut cumulat 20 de ani la Yahoo. WhatsApp a fost cumpărat de compania Facebook în 2014, pentru suma de 19 miliarde de dolari, dar continuă să funcționeze ca o aplicație separată, cu scopul precis de a crea un serviciu de mesagerie ce funcționează rapid și sigur oriunde în lume.

Sursa: b1.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*