Adrenallina Sports PR & more a lansat divizia de programe corporate in sport, viata sanatoasa si wellness pentru angajati

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie de PR si evenimente din România nisata pe sport, viata sanatoasa si wellness, a dezvoltat divizia de programe de training adresate angajatilor din mediul corporate, sub conceptul Feel the Energy.

Programele sunt custom made, in functie de obiectivele companiei precum si de nevoile specifice ale oamenilor din echipa.

Programul personalizabil poate include: workshop-uri de nutritie, viata sanatoasa, echilibru/ wellness, sport/ miscare/ flexibilitate si mobilitate la birou, inspiratie prin sport, dar si antrenamente sportive adresate echipelor corporate care se pregatesc pentru un obiectiv sportiv.

Agentia a dezvoltat o echipa dedicata acestei divizii: specialisti in nutritie, antrenori fitness, sportivi (amatori & profesionisti), dar si un profesionist in zona HR, pentru partea de diagnoza organizationala a nevoilor, aferenta participantilor in program.

O divizie de traininguri pentru zona corporate este o miscare de business pe care o aveam in minte de la inceputul formarii noastre ca agentie in zona sport, viata sanatoasa si wellness, dar am asteptat sa crestem, odata cu piata. si poate ca putin am ajutat si noi ca lucrurile sa evolueze in acest segment – prin tot ceea ce am facut de când existam am urmarit sa facem cunoscute beneficiile miscarii si modul in care iti poate schimba viata. Mai ales in zona de companii, unde stresul guverneaza, este nevoie de o formula de echilibru, una care poate sprijini oamenii sa fie mai senini, mai sanatos si mai energici. Dincolo de faptul ca toate acestea se traduc intr-o productivitate crescuta in business, compania se poate evidentia in zona de employer branding, o zona unde piata muncii cere deja avantaje competitive.„, spune Roxana Lupu (managing partner Adrenallina Sports PR & more).

O parte dintre programele de training Feel the Energy se regasesc pe pagina agentiei. https://adrenallinamedia.ro/programe-corporate-wellness/

Adrenallina Sports PR & more a dezvoltat in ultimii ani si o platforma de Conferinte business signature, axate pe educatie si dezbatere in domeniile marketing prin sport, strategii de comunicare si campanii ale brandurilor de health si wellness, iar anul acesta va lansa o serie de Conferinte pe subiectul fidelizarea si motivarea angajatilor. Detalii despre evenimentele Adrenallina puteti gasi aici.

Adrenallina Sports PR & more, prima agentie de PR si evenimente din România nisata pe sport, viata sanatoasa si wellness, ofera servicii de strategie, branding si comunicare, organizare eveniment, strategii corporate social responsibility (CSR), programe de motivatie prin sport si viata sanatoasa pentru branduri si companii.

Adrenallina Sports PR & more este parte a Adrenallina Media, ce cuprinde şi adrenallina.ro, cea mai cunoscuta platforma de sport de anduranta şi aventura din România in alergare, ciclism, triatlon.

The post Adrenallina Sports PR & more a lansat divizia de programe corporate in sport, viata sanatoasa si wellness pentru angajati appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*