Adrian Mihalcea, secundul lui Contra la nationala: „Noi venim cu motivatie foarte mare, iar asta e mai presus de orice calitate”

Tehnicianul Adrian Mihalcea a povestit cum au decurs negocierile cu Cosmin Contra si cum vede aventura de la echipa nationala. Pentru nationala, Mihalcea a lasat-o pe CS Mioveni, in Liga 2, dupa doar meciuri, 5-1 cu Miroslava, acasa, si 0-2 in deplasarea de la Foresta.

Am avut o discutie cu Cosmin Contra in urma cu cateva zile, dar negocierile n-au durat prea mult. Ne-am inteles imediat pentru ca ne cunoastem foarte bine. Este o mare onoare si o oportunitate fantastica de a lucra pentru Romania si sunt convins ca vom reusi.

Avem o dorinta incredibila de a performa si sunt foarte optimist ca ne vom atinge obiectivul. Asta trebuie transmis si jucatorilor, pentru ca ei au o calitate foarte mare, joaca la echipe importante de afara, iar cei din tara au inceput sa evolueze constant bine.

Nu exista o reteta care sa asigure succesul, dar noi venim cu motivatie foarte mare, iar asta e mai presus de orice calitate”, a spus Adrian Mihalcea, in exclusivitate la Telekom Sport 1.

Adrian Mihalcea, 41 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Dunarea Calarasi, Dinamo, Genoa, Hellas Verona, Jonnam Dragons, FC Vaslui, Aris Limassol, Astra, Unirea Urziceni, Chiajna si Unirea Slobozia. Ca antrenor, Mihalcea a antrenat de-a lungul carierei la Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunarea Calarasi, UTA Arad si CS Mioveni.

The post Adrian Mihalcea, secundul lui Contra la nationala: „Noi venim cu motivatie foarte mare, iar asta e mai presus de orice calitate” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*