Adrian Mititelu vrea sa joace pe noul stadion din Craiova: „Platim chirie! Ar fi abuz in serviciu sa ne interzica”

Noul Stadion „Ion Oblemenco” din Craiova va fi inaugurat in cursul acestei luni, foarte probabil cu meciul din 16-imile Cupei Romaniei.

Echipa lui Adrian Mititelu este lider in Liga a IV-a doljeana, iar oficialul doreste sa dispute si el meciurile pe noua arena. Acesta este de parere ca nu ii poate interzice nimeni ca echipa din subordine sa evolueze pe acelasi stadion pe care va juca si CS U Craiova si, spune el, va plati chirie, indiferent de cat va costa, doar ca FC U Craiova sa dispute meciurile de pe teren propriu acolo.

„Nimeni nu ne poate interzice accesul pe acest stadion. Nici nu concep sa nu ne lase. Platim chirie, nu jucam gratis. Desi, din ce stiu, CS U nu va plati nimic. Chiar sunt curios cum vor face. Pentru ca ar fi abuz in serviciu ca unora sa le iei banii, iar altora nu. in fine, nici nu conteaza, noi platim sa jucam.

Va fi o chirie mare, nu stiu cat deocamdata, dar nu conteaza. Platim! Vin suporterii in numar mare si ne vor ajuta sa platim chiria, macar partial si tot e bine. in termen de 30 de zile trebuie sa primesc raspunsul.

Eu as fi vrut ca primul meci sa fie FC U Craiova cu CS U. Chiar daca ne-ar bate rau, dar nu m-ar deranja. Ar fi frumos pentru oras. Ar fi plin stadionul. Iar noi, cand vom juca acolo, vom avea 4-5.000 de oameni minim la fiecare meci. Repet, daca CS U Craiova va juca acolo, a doua zi sunt obligati sa ne lase.

Gandeste-te doar la Arena Nationala. Acolo au jucat Steaua, Dinamo, Rapid si Astra. Aici de ce sa nu se poata? Ar fi abuz in serviciu sa ne interzica”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Digi Sport.

The post Adrian Mititelu vrea sa joace pe noul stadion din Craiova: „Platim chirie! Ar fi abuz in serviciu sa ne interzica” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*