Adrian Mutu este sincer: „Niciun jucator de la echipa nationala nu se poate compara cu mine”

Stevan Jovenic, atacantul echipei nationale a Muntenegrului, a vorbit in cadrul conferintei de presa premergatoare meciului cu Romania din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2018 si l-a laudat pe Adrian Mutu, spunand ca tricolorii nu mai au un fotbalist la fel de bun precum actualul director al echipei Dinamo Bucuresti.

”Romania nu mai are acum fotbalisti precum Adrian Mutu. El a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Europei, la vremea aceea, asa ca e dificil sa mai fie un jucator ca el”, a spus Stevan Jovetic.

Auzind spusele atacatului muntenegrean, Adrian Mutu a recunoscut ca Romania nu mai are fotbalisti la fel de buni precum fosta generatie. Fiind intrebat daca poate compara vreunul din jucatorii romani cu fotbalistul Adrian Mutu, acesta a marturisind sincer ca nu poate face acest lucru.

”Acum? Nu stiu, sincer niciunul, nu vad in momentul asta, lasand modestia la o parte, si nu e e vorba de mine aici, nici ca Danciulescu nu vad sau ca Marius Niculae.

Nu vreau sa supar pe nimeni, probabil ca nu sunt in forma, poate ca nu sunt pusi in valoare cum trebuie, pentru ca talentati sunt, dar se intampla ceva acolo, este o stare de neliniste”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

In ceea ce priveste situatia echipei nationale, „briliantul” a analizat strategia lui Christoph Daum si este de parere ca neamtul nu se poate face inteles in cadrul primei reprezentative a Romaniei.

”E ceva care nu merge si asta se vede, nu numai in jocul echipei, care nu a stralucit, dar si in starea lor psihica, se vede ca nu merg lucrurile cum trebuie.

Eu nu cred au o idee foarte clara de ce trebuie sa joace, sau poate ca Daum nu stie sa se faca inteles. Nu exista trasee, nu exista coeziune, mi se pare ca jucam dupa ureche”, a mai spus Mutu, la Digi Sport.

The post Adrian Mutu este sincer: „Niciun jucator de la echipa nationala nu se poate compara cu mine” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*