Adrian Petrus, antrenor Metalul Peretu: „A fost usor cu Viitorul Butesti, iar Turcin a fost in mare forma si a dat cinci goluri”

peretu-brinceni08Metalul Peretu a castigat sambata cu Viitorul Butesti, scor 6-2, in etapa a doua a Ligii 4, si ocupa locul 7 in clasament. Antrenorul echipei, Adrian Petrus, a comentat inceputul de campionat al elevilor sai:

„A fost usor cu Butesti in prima repriza, iar in repriza secunda am folosit mai multi tineri. Am dat doua goluri repede, apoi au marcat ei dupa o greseala a portarului nostru, dar am revenit si am facut 3-1. A fost Turcin in mare forma, a dat cinci goluri. Butesti este o echipa buna, a jucat bine in prima repriza dar dupa pauza au cazut fizic. Noi am folosit trei juniori in repriza a doua: Iaurum, Almajanu si Calota. La juniori avem iar echipa buna, am luat doi-trei baieti de la Alexandru Gheorghe”, ne-a spus tehnicianul Adrian Petrus care a vorbit si despre meciul pierdut la limita, 3-2, cu Zimnicea din prima etapa: „Cu Zimnicea a fost furt la drumul mare. Arbitrul ne-a dat un rosu care nu a fost. Prima repriza am dominat-o noi, apoi ne-am retras, a gresit portarul si apoi ne-au dat golul trei de la 40 de metri”, a mai concluzionat antrenorul.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*