Adversari tari pentru plopenari în amicale

Nou-promovată în Liga a III-a, echipa CSO Plopeni a avut parte, după barajul de accedere în eșalonul superior, de două jocuri test puternice, după ce a fost adversara Petrolului, echipa pregătită de Iulius Mărgărit fiind ”chemată” și de Astra pentru un joc de pregătire.
A fost, pe stadionul din cartierul ”9 Mai” al Ploieștiului, 3-0 pentru Astra, Alibec, Budescu și Găvârliță marcând pentru echipa lui Ioan Andone, acesta fiind primul și ultimul amical înaintea debutului în noul sezon de Liga I, în care Astra va întâlni pe FCSB, sâmbătă. În pregătirea startului de sezon, antrenorul Bogdan Andone a folosit 25 de jucători, acordând minute și tinerilor de la echipa satelit, dintre ei, Găvârliță marcând un gol chiar de ziua sa, atacantul venit de la Celta Brașov (care a evoluat ultima dată, sub formă de împrumut la Metaloglobus) împlinind 21 de ani în ziua jocului. Unul în care Astra i-a ”debutat” la prima echipă, chiar dacă, momentan, doar într-un amical, pe cei mai tineri componenți ai lotului – David Brăilă (născut 2002) și Andrei Zaharia (nepotul lui Marian Pârșă, 2003!).
Cât despre echipa din Plopeni, aceasta nu a putut conta chiar pe serviciile golgheterului echipei – Andrei Ciobanu, echipa lui Iulius Mărgărit fiind încă în faza ”căutărilor”, mai ales la capitolul jucători cu statut de ”under”, cei doi titulari obligatorii născuți în anul 2001 (sau mai mici de vârstă) fiind cea mai importantă problemă de rezolvat.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*