ADVERTORIAL: Senatorul Iustin Talpoș: Proiectul de management integrat al deșeurilor din Maramureș se duce la vale!!!FOTO

Proiectul de management integrat al deșeurilor din Maramureș se duce la vale (la propriu)  din cauza faptului că a fost construit pe un teren instabil, format din roci sedimentare și total neconform pentru acest tip de structură edificată. Pe lângă alunecările de teren frecvente de pe versantul la care se lucrează pentru amplasarea depozitului ecologic, în ultimele zile s-a surpat și drumul asfaltat care duce către acest depozit.
„ În ședința Comisiei de Urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului, din cadrul Consiliului Județean Maramureș, din luna august 2017, am solicitat conducerii acestuia să stopeze lucrările care vizează construirea depozitului ecologic până la primirea studiului de fezabilitate cerut pentru terenul pe care este amplasat această viitoare construcție. Președintele CJ Maramureș Gabriel Zetea, a răspuns acestei solicitări menționând că lucrările se vor rezolva până la sfârșitul anului 2017”, a declarat senatorul Iustin Talpoș pentru JurnalMM.
Deoarece avertismentul senatorului Iustin Talpoș, care în trecut a desfășurat și activități ca inginer geolog, nu a fost luat cu adevărat în calcul, de conducerea CJ Maramureș, s-a ajuns la punerea în pericol a integrității proiectului precum și a siguranței locuitorilor din zonă.

(P)

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*