Aer sufocant în piața din Lugoj! Comercianții cer primarului o climatizare funcțională

Primăria Lugoj a anunțat că va încerca găsirea unei soluții pentru funcționarea instalației de climatizare din dotarea Pieței Agroalimentare “Timișul”, după ce autoritățile au primit în aceste zile mai multe sesizări și solicitări. Administrația locală susține că, însă, că problema nu poate fi rezolvată într-un timp scurt.

“Legal nu putem reface imediat instalația de climatizare de la piață, care de fapt nu a funcționat deloc până acum. Proiectul a fost făcut cum a fost făcut și acum vom avea dificultăți să climatizăm incinta pieței. Legislația actuală prevede anumiți pași care trebuie respectați. Va trebui întâi să chemăm specialiștii să ne spună în ce stare se află echipamentele, dacă se mai poate face ceva sau este nevoie de alte agregate. Urmează apoi proiectele, licitațiile etc. Va trebui să găsim și sursa de finanțare. Nu putea avansa un termen, dar vom face ce depinde de noi pentru a rezolva și această problemă”, a explicat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Piața Timișul a fost inaugurată în 2014, primăria investind 1 milion de euro.

Articolul Aer sufocant în piața din Lugoj! Comercianții cer primarului o climatizare funcțională apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*