Afumaţiul urcă în cantonament. Completări de la FCSB

CS Afumaţi începe astăzi cantonamentul montan

Zece zile de foc, cu antrenamente duble, îi aşteaptă pe jucătorii de la CS Afumaţi în perioada următoare. Vine timpul cantonamentului montan pe parcursul căruia vor fi susţinute şi trei partide de verificare. Primul test, unul de reacomodare, va fi sâmbătă, la Breaza, în compania unei formaţii cu pretenţii în Liga a IV-a prahoveană, CSO Tricolorul.

Completări de la FCSB

Lotul deplasat la munte îi cuprinde şi pe ultimii veniţi în tabăra ilfoveană. Vasile Neagu se va baza pe doi jucători împrumutaţi de la FCSB. Rareş Trif, atacant de 19 ani, şi Ciprian Timiş, un alt tânăr fotbalist cu profil ofensiv, vor pune umărul la realizarea obiectivului promovării în eşalonul secund pentru trupa ifoneană

Culoar mai uşor în noul sezon?

CS Afumaţi a irosit în ultimele două sezoane şansa de a reveni în eşalonul secund în condiţiile unor adversari superiori, la toate capitolele, care au avut acelaşi scop. A fost, mai întâi, în calea pătrunderii în Liga a II-a, Rapid, pentru ca mai apoi, stagiunea trecută, CSA Steaua să semneze decizia rămânerii unui nou campionat în Liga a III-a pentru CS Afumaţi. Pare, pentru noul campionat, indiferent de seria în care va fi repartizată echipa, o încercare mult mai accesibilă pentru formaţia antrenată de Vasile Neagu pe calea revenirii în eşalonul secund. FRF va stabili cu cel mult zece zile înaintea debutului în noul sezon, pe 28 august, configuraţia celor zece serii din Liga a III-a.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*