Aglomerație! Cinci partide din Lugoj și-au depus listele complete ale candidaților, la Biroul Electoral de Circumscripție

Formațiunile politice, cu organizații în Lugoj, mai au la dispoziție doar o zi pentru a-și depune listele candidaților care le vor reprezenta pentru funcțiile de primar și consilieri, la alegerile programate în ziua de 27 septembrie.
Data limită, pentru depunerea documentelor, este 18 august.

Până în prezent, au depus liste complete, cu candidați pentru funcția de primar și consilieri locali următoarele formațiuni: PNL, PSD, PPU, UDMR și PMP. Liberalii sunt reprezentanți pentru câștigarea funcției de edil șef de către Claudiu Alexandru Buciu, social democrații de către Francisc Constantin Boldea, iar PPU (Partidul Puterii Umaniste) îl are în prim plan pe colonelul Ion Teca, fostul comandant al Garnizoanei Lugoj.

În această dimineață, la BEC Nr.2 au mai depus liste complete și UDMR, formațiune care-l are candidat de primar pe Iosif  Poszar și PMP, cu Liviu Brândușoni în prim plan.

Și partidul ProRomânia va depune documentația completă pentru alegerile locale.

Acest lucru se va întâmpla astăzi, 17 august, la orele 13.

ProRomânia îl propune ca primar pe Florin Dumitru, șeful Poliției Locale Lugoj.

Există și un independent care vrea să câștige Primăria, depunându-și actele la Biroul Electoral de Circumscripție Nr. 2 Lugoj.

Este vorba de economistul Virgil Octavian Voinea, în vârstă de 42 ani.

În paralel, acesta și-a depus candidatura și pentru un loc în Consiliul Local.

Tot pentru un loc în forul decizional lugojean și-a depus candidatura, ca independent, și inginerul Dan Eugen Haica.

Articolul Aglomerație! Cinci partide din Lugoj și-au depus listele complete ale candidaților, la Biroul Electoral de Circumscripție apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*