Ai un garaj si nu stii cum sa il amenajezi? Iata aici TOP 3 idei ultile pentru casa ta!

Orice barbat isi doreste sa aiba, la un moment dat in viata, propriul lui garaj, acel loc cu un aer specific masculin, unde sa te poti recrea si sa poti petrece timp de calitate facand reparatii ale masinii si alte lucruri de care esti pasionat. De cele mai multe ori, aceasta incapere este destul de dezordonata si dezorganizata, iar foarte multe lucruri se pierd prin multimea gramezilor cu obiecte nefolositoare.

Daca iti doresti sa ii oferi un nou aspect garajului tau, exista cateva solutii pe care le poti pune in aplicare. In principiu, poti reamenaja si face curatenie cu un buget modest, insa trebuie sa tii cont si de calitatea materialelor pe care le folosesti.

 Descopera mai jos solutiile pentru reorganizarea garajului tau de vis! 

 1. Sorteaza-ti lucrurile 

Ca prim pas, este important sa incepi prin a face curatenie. Pune deoparte lucrurile de care nu mai ai nevoie si pastreaza doar ce este necesar. Mai apoi, este esential sa stergi praful, panzele de paianjen si podeaua cu solutii de dezinfectare, pentru ca aerul din incapere sa fie cat mai curat. Dupa ce ai ales lucrurile pe care le vei pastra, pune-le in cutii de carton si aseaza-le pe rafturi metalice, rezistente si de buna calitate, care sunt perfecte pentru o organizare ca la carte. Acestea sunt durabile si pot sustine pana la 300 kg, sunt reglabile in inaltime si permit stocarea obiectelor masive la inaltimea dorita. Mai mult, poti opta pentru suporturi speciale de unelte, pentru a te asigura ca acestea nu sunt un pericol pentru ceilalti locuitori ai casei. 

2. Aranjeaza-ti un banc de lucru 

Daca iti doresti sa iti confectionezi singur bancul de lucru, este bine sa folosesti lemn si metal pentru a oferi rezistenta. Foaia de metal acopera zona de lucru, care protejeaza lemnul de uzura permanenta. Un banc bine realizat ar trebui sa dispuna de o constructie pe niveluri si sertare pentru a-ti putea depozita uneltele de uz zilnic. Printre alte dotari de care vei avea nevoie se numara masina de sudat, compresor, filtre pentru curatarea aerului, aparat de spalat pentru masina, lumini puternice si incalzire pentru sezonul rece.

3. Amenajeaza un spatiu pentru tine si familie

Daca nu ai nevoie de un garaj, exista posibilitatea sa renovezi camera in orice mod posibil iti doresti. Daca esti o persoana care lucreaza mult timp de acasa, poti transforma garajul in biroul tau personal sau in sufrageria visurilor tale, dotata cu orice gadget-uri iti doresti, un spatiu in care sa iti petreci timpul alaturi de familie si de prieteni. Mai mult, poti opta sa construiesti o mini casa de oaspeti, total functionala, sau un loc de joaca pentru copii. 

Asadar, garajul este o incapere pe care o poti amenaja si transforma cum iti doresti, insa trebuie sa stii exact ce materiale sa folosesti si ce utilitate ii vei da spatiului. Sursa foto: Shutterstock.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*