AJF Ilfov | Alegerile au trecut, circul continua | “Specialisti la inginerii”

Dupa ce si-au dat cu stangul in dreptul, ca niste ageamii in ale judecarii si interpretarii regulamentelor si legilor in vigoare, membrii Comisiei de validare a voturilor, aceeasi ca ai Comisiei de solutionare a contestatiilor, au apelat la un absolvent de drept.

Sau poate s-au metamorfozat peste noapte intrunul…
Sau poate doar le prisoseau prin buzunare niste sume de bani…

Comisia sus-numita vine astazi pe piata cu un alt process verbal, poate la fel de amuzant ca cel de ieri. Stilul cazon-avocatesc musteste si parca-i si vedem pe cei trei membri ai comisiei imbracati in roba de avocat. ( 🙂 )

Sa facem lumina!

Imediat dupa alegeri, Presedintele ales Buhac emite o Decizie prin care

“Se convoaca in data de 28.05.2021 ora 17.00, comisia de validare a voturilor constituita in Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri din 20.05.2021 pentru a solutiona contestatiile depuse…”.

Convocarea nu mentioneaza nici macar un articol din Statut…

In decizia comisiei cu pricina, datata cu 28.05.2021, se incearca “ingineria”, procedeu pregatit pentru cei care au citit doar titlul “Dineu cu prosti”, dar nu au vazut piesa.

Se incearca argumentarea acestei intalniri de solutioanre prin introducerea prevederilor Art. 50 alin 2 si Art. 53 alin 6 din Statutul AJF Ilfov.
Articolele respective spun ca

“In situatii exceptionale, Presedintele AJF Ilfov poate infiinta si alte comisii in conformitate cu dispozitiile prezentului Statut, normelor si directivelor FRF, FIFA si UEFA.”

Cu totul de acord, dar… Comisia invocata este intr-o totala lipsa de legalitate.
Comisia invocata de Presedintele Buhac, in conformitate cu normele legale, isi inceteaza activitatea in momentul in care s-a incheiat procesul verbal al Adunarii Generale.

Comisia respectiva judeca doar eventualelor contestatii depuse in timpul Adunarii Generale Extraordinare de alegeri si…cam atat.

O simpla consultare a unui specialist in drept sportiv ar fi facut lumina in acest caz, cel al contestatiilor.
Conform legilor, regulamentelor si a Statutului, la acest moment exista un Comitet Executiv consfintit de votul din 20.05.2021. Eventualele contestatii se pot depune doar la Instanta imediat dupa ce dosarul de modificare in Registrul Special al Asociatiilor si Fundatiilor este depus.

Catavencu loveste din nou

Contestatiile lui Nita Marin si Grecu Constantin nici macar nu s-au pus in discutie in timpul Adunarii Generale, si prea putin de Comisia de contestatii.
Aceasta din urma a decis, chiar daca in ilegalitate, ca aceste contestatii “au ramas fara obiect si ca nu mai este necesara pronuntarea fondului.”
In aceste cazuri “specialistul” nu a mai venit cu niciun articol de lege sau Statut (sic!).

Penibilitatea situatiei, pe care si-o asuma aceasta Comisie, ilegal constituita, este ca hotaraste urmatoarele:

“Anularea Procesului Verbal al Adunarii Generale Extraordinare”

si dispune:

“Organizarea unei noi Adunari Generale.”

Il intrebam retoric pe “specialistul in drept” la care au apelat membrii comisiei fantoma pentru redactarea hotararilor si deciziilor fantasmagorice:

Ce Comisie poate anula Procesul Verbal al unei Adunari Generale sau Adunari Generale Extraordinare?
Ce comisie a AJF Ilfov poate convoca Adunarea Generala sau Adunarea Generala Extraordinara?
Da cu virgula? Cam da!…

Solutiile vi le dam noi, gratis de aceasta data

Solutiile de mai jos sunt bazate pe legi, regulamente si Statutul AJF Ilfov, solutii pe care vi le transmitem cu titlu gratuit pentru simplu motiv ca, spre deosebire de multi, noua chiar ne pasa de fotbalul ilfovean!

1. In acest moment AJF Ilfov are un Presedinte si un Comitet Executiv conform vointei membrilor AJF Ilfov exprimate in AG din 20.05.2021. Acestia trebuie sa fie validati de Instanta insa.

2. Eventualele contestatii privind procedura de vot sau incalcarea acesteia, se pot depune la Judecatorie imediat dupa depunerea dosarului de validare.

3. Doar Instanta poate sa anuleze deciziile consfintite in Procesul Verbal al A.G. Extraordinare din 20.05.2021 in cazul in care se constata neregularitati, ilegalitati sau vicii de procedura.

4. Conform Art. 31 din Statutul AJF Ilfov, „Convocarea Adunarii Generale Extraordinare”, doar Comitetul Executiv si 2/3 din membrii afiliati pot convoca Adunarea Generala Extraordinara de alegeri.

5. Mare atentie! Daca cele 2/3 din membrii afiliati declanseaza procedura de alegeri prin convocarea A.G. Extraordinare, Comitetul Executiv al Presedintelui Mitica Craciun va fi responsabil de organizarea alegerilor intrucat Comitetul Executiv al Presedintelui Buhac nu este validat inca.

Cristian Manea

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*