Albanezul Batha s-a impus rapid în „11-le” UTA-ei: „Putem fi surpriza plăcută a sezonului, de abia aștept să aud galeria încurajându-ne”

UTA a înscris două goluri în cele trei partide amicale disputate în Slovenia.  Ioan Hora, cu Gorica (scor 1-1) și Idriz Batha, cu Aluminji (scor 2-1, cealaltă reușită a arădenilor fiind un autogol).

Mijlocașul albanez a punctat spectaculos, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, anunțându-se punct fix în „11”-le gândit de Laszlo Balint cel puțin pentru startul stagiunii. „A fost un cantonament benefic pentru mine, iar băieții și antrenorul m-au primit foarte bine. Ne-am pregătit bine în aceste 12 zile, sunt fericit că am ales să vin la UTA. Personal, nu pun preț pe rezultatele din meciurile amicale, ce este important este că am crescut ca joc de la zi la zi. Cred că suntem pregătiți pentru campionat și vom face o figură frumoasă. Cred că avem o echipă bună, am încredere în mine și în colegi”, spune „închizătorul” de 29 de ani, venit de la FK Tirana în această vară.

De altfel, Batha este la prima aventură departe de Albania, după ce transferul la grecii de la Larisa a căzut după ce chiar semnase contractul. Toată „afacerea” i-a costat pe gruparea elenă 168 de mii de euro, bani pe care utistul i-a câștigat la TAS. „Sincer, nu prea cunosc valoarea adversarelor din campioantul României, dar, din discuțiile cu prietenii, se pare că stăm bine. Sper să ne clasăm cât de sus posibil, poate chiar să fim surpiza acestui sezon”, mai susține albanezul.

Ca și antrenorul Laszlo Balint și Idriz Batha a vorbit despre întâlnirea cu suporterii utiști, ce se va petrece la amicalul de prezentare cu Ripensia, dar mai ales cu ocazia vizitei celor de la Farul, duminică, în cadrul primei etape a Ligii I. „De abia aștept primul meci, îmi place să joc cu mulți suporteri în tribună. Am auzit lucruri frumoase despre galeria UTA-ei și vreau să o aud încurajându-ne. Mesajul meu pentru galerie este să ne susțină cât mai tare, știu că pot să o facă și că sunt cei mai buni!”, a mai afirmat mijlocașul arădenilor.

Înainte de FK Tirana a mai evoluat la Partizani, Besa Kavaje, FK Teuta și Flamutari, tot în fotbalul albanez. Batha e cotat la 400 de mii de euro pe transfermarkt.com.

0
0

Articolul Albanezul Batha s-a impus rapid în „11-le” UTA-ei: „Putem fi surpriza plăcută a sezonului, de abia aștept să aud galeria încurajându-ne” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*