Albu a avut pe cap golul de 2-2 contra Craiovei: „Nu cred cau fost mai buni decât noi, meritam măcar un egal” + FOTO

Chiar și fără patru dintre titularii săi obișnuiți, UTA nu s-a descurcat rău în fața Craiovei și nu ar fi „furat” nimic dacă Alex Albu ar fi egalat la 2, la ultima fază fază a meciului din această seară.

Internaționalul UTA-ei consideră că oltenii nu au fost cu nimic mai buni decât arădenii în această seară, doar că golurile s-au luat prea ușor. „Nu cred că s-a văzut că am avut câțiva absenți, eu spun că am jucat bine. Chiar pot să spun că am controlat oarecum jocul. În a doua repriză, nu cred că cei de la Craiova au intrat în careul nostru, au încercat câteva şuturi de la distanţă, dar în blocaj, doar atât. Am luat cele două goluri prea ușor. Unul pe o nesincronizare și unul pe contraatac, dar în rest nimic, nu cred că astăzi Craiova a fost mai bună ca noi. Nu a fost o presiune în plus că am jucat echipele de pe primele locuri la rând, până la urmă trebuie să jucăm cu toate. Noi intrăm pe teren la fel, motivați, cu gândul la cele trei puncte și încercăm să ne facem jocul nostru”, susține Albu.

Întrebat unde s-a făcut, totuși, diferența în această seară, fotbalistul împrumutat de UTA de la Chiajna a adăugat: „Au fost superiori la calitate și experiență. Noi am jucat cu doi tineri mai mereu. La al doilea gol, poate dacă Rusu făcea un fault tactic aproape de careul lor, rupea jocul și nu se mai ajungea la 1-2. Trebuie să învățăm din lucrurile acestea mici care fac diferența. Sunt convins că la următorul meci vom juca așa cum trebuie, la victorie, pentru a lua cele trei puncte”.

În fine, Albu a tras și concluzia celei de-a doua înfrângeri la rând în Liga 1 și cea de-a patra în ultimele partide: „Într-adevăr, unele jocuri nu ne-au ieșit așa cum ne așteptam, dar în această seară am demonstrat că ne-am bătut de la egal la egal cu primul loc şi nu meritam să luăm bătaie. Meritam măcar un egal”.

Chiar dacă nu a debutat „sub tricolor”, Alex Albu are meritul de a fi readus-o pe UTA în prim plan cu o convocare după 36 de ani la prima reprezentativă a României.

Mini-galerie FOTO semnată Claudia Carp

0
0

Articolul Albu a avut pe cap golul de 2-2 contra Craiovei: „Nu cred cau fost mai buni decât noi, meritam măcar un egal” + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*