Albu, despre creșterea din jocul UTA-ei: „Cei nou veniți au adus un plus evident de care aveam nevoie, ne gândim la play-off”

Punct fix în „unsprezecele” UTA-ei, Alexandru Albu are un nou partener în centrul liniei mediane. Lituanianul Modestas Vorobjovas s-a integrat rapid în jocul arădenilor, fiind unul dintre cei mai buni utiști în succesul de la Voluntari. „Mode” joacă extrem de simplu la construcție, dă pase precise, de multe ori perpendiculare pe poartă, dar oferă și mult echilibru defensiv pe momentul de non-posesie.

Și astăzi, Albu a avut destule incursiuni spre poarta adversă, știind că îl are în spate pe noul său coleg. „Cred că meritam să marcăm mai repede, am avut câteva ocazii bune, dar ne bucurăm că am înscris la ultima fază. Am luat cele trei puncte, pentru asta am venit la Voluntari, eu zic că am jucat puțin mai bine decât în meciul trecut și sper ca, ușor – ușor, să evoluăm și mai bine. Am început să ne înțelegem destul de bine cu cei noi veniți, care au adus un plus evident. Aveam nevoie de asta și cred că vom face o figură frumoasă pe mai departe”, a menționat „închizătorul” arădenilor.

Albu are legături strânse cu echipele din Ilfov. A fost împrumutat la Arad de la Concordia Chiajna, iar în returul sezonului trecut a evoluat pentru Academica Clinceni. „Îmi pare rău pentru situația celor de la Voluntari, dar asta este viața. Ne vedem de echipa noastră, ne chinuim să ne menținem cât mai sus în clasament și sunt sigur că vom reuși pentru că avem o echipă frumoasă și bună. Ne gândim și la play-off, orice echipă se gândește acolo. Vrem să terminăm cât mai sus, dacă o să vrea Dumnezeu să terminăm în play-off va fi foarte bine”, a mai punctat fotbalistul arădenilor.

Deși a avut câteva ocazii importante în contul echipei sale, Alex Albu nu a marcat în actualul sezon.

FOTO: gsp.ro

2
0

Articolul Albu, despre creșterea din jocul UTA-ei: „Cei nou veniți au adus un plus evident de care aveam nevoie, ne gândim la play-off” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*