Albu, joc aproape perfect până la golul de 1-1 al Argeșului: „Neatențiile ne-au costat, la Iași trebuie să câștigăm cu orice preț”

UTA a fost aproape de succesul ce ar fi plasat-o în prima parte a ierarhiei Ligii 1 după 18 etape. Din minutul 86, arădenii au condus-o cu 1-0 pe FC Argeș chiar și în zece oameni, dar au sfârșit fără a nu pune la păstrare vreun punct  și își complică din nou situația în zona periculoasă a clasamentului.

Alex Albu a jucat două posturi contra piteștenilor. Până la eliminarea lui Alex Benga în centrul liniei mediane, iar apoi, după minutul 55, în defensivă, alături de Erico. „Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre eliminarea lui Benga, a fost o mică neatenție, sigur va învăța din asta și vom învăța și noi să nu mai facem greșeli prostești”, a comentat utistul.

Timp de aproape o jumătate de oră, fotbalistul împrumtat de Chiajna a evoluat precis ca apărător central, pentru ca apoi să fie co-autor la eroarea ce a dus egalitatea pe tabelă.  „Până la egalare, argeșenii nu au avut nici un șut pe poartă, nu ne-au pus nici o problemă, dar așa este jocul, te pedepsește. Etapa trecută am câștigat noi la ultima secundă, acum am fost noi cei pedepsiți. La golul de 1-1, nu am comunicat și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a adăugat Albu.

Bucuria a fost mare pentru „roș-albi” după golul lui Roger jr., însă la final gazdele au ieșit cu capetele plecate de pe gazon. „Se poate spune că ne-am bucurat un pic la gol, a fost descătușarea faptului că am condus jocul și în zece oameni. Oaspeții nu ne-au surprins cu nimic, din contră, erau 11 la 10 și jucau cu mingi lungi. Am crezut că ducem jocul până la final și nu luăm gol, dar neatențiile ne-au costat”, mai afirmă fotbalistul de profil ofensiv al „Bătrânei Doamne”.

Înainte de meci, Laszlo Balint spunea că echipa sa își dorește să predea „lanterna roșie” din clasamentul meciurilor de pe teren propriu. Iar arădenii nu au jucat rău, au și marcat primul gol acasă după o lună și jumătate, dardeznodământul a fost nefericit. „Am arătat că ne-am simțit bine pe terenul nostru. Sigur că rezultatele ne arată mai buni în deplasare, dar vom depăși și această pasă proastă și vom sparge gheața și la Arad. Important este următorul meci, la Iași, pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț”, a încheiat Alex Albu, titular în toate partidele UTA-ei în acest sezon de Liga 1, bifând 1572 de minute.

0
0

Articolul Albu, joc aproape perfect până la golul de 1-1 al Argeșului: „Neatențiile ne-au costat, la Iași trebuie să câștigăm cu orice preț” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*