Albu, la revenirea printre titularii UTA-ei: „Noi, jucătorii, suntem de vină pentru că nu vom evolua în play-off, poate am fost luați de val”

De pe 22 februarie, ziua meciului cu FC Botoșani de la Arad, nu a mai primit Alex Albu un tricou de titular pentru UTA. „Închizătorul” a fost accidentat timp de două săptămâni, după care Laszlo Balint a preferat să-i dea credit lui Damian Isac, care a avut prestații bune. Etapa trecută, însă, juniorul arădenilor a făcut o mare prostie și și-a lăsat echipa în zece încă din finalul primei reprize a meciului cu FCSB și astăzi, la Craiova, și-a ispășit etapa de suspendare.

Astfel, Albu a refăcut cuplul de mijlocași centrali din debutul returului cu Vorobjovas, cei doi fiind deseori prinși în „morișca” de pase ale tehnicilor Nistor sau Cicâldău. „Ne-a lipsit poate un pic mai multă atitudine. În plus, trebuia să fim mai preciși, mai atenți la finalizare. Am avut câteva ocazii, trebuia să fim atenți și în apărare, am făcut câteva greșeli și adversarul ne-a taxat. Am jucat în trei etape cu primele echipe din clasament, echipe foarte bune, cu jucători valoroși. Dar nu ne interesează adversarul, doar echipa noastră și trebuie să punem în aplicare ceea ce facem la antrenamente. Vine o pauză binevenită pentru a mai regla din probleme. Urmează apoi un meci cu Sepsi acasă. Nici nu știu ce să mai zic despre jocurile de acasă, trebuie să ne facem jocul, acasă sau în deplasare”, a spus Albu la finalul disputei din Cetatea Băniei.

Utiștii s-au obișnuit cu  ideea că vor evolua în play-out, luptând pentru menținerea în Liga 1. „Se pare că vom juca în play-out, deși tot vestiarul și-a dorit să evoluăm în play-off. Nu s-a putut, noi suntem de vină, jucătorii, nu antrenorul, poate am fost luați de val. Asta este, mai avem două jocuri și ar trebui să luăm maxim de puncte pentru că va fi mare bătaie în play-out, mai ales că se va juca doar tur. Important este să începem bine, orice echipă are șanse în play-out. Chiar și Iașiul pot să se ridice cu două victorii consecutive”, mai consideră Alex Albu.

Peste trei zile, Mirel Rădoi va anunța lista jucătorilor convocați la națională pentru primele trei partide din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Alex Albu a fost convocat în premieră în toamna anului trecut, fără – însă – să debuteze „sub tricolor”. „Sper la o nouă convocare. Chiar dacă am avut ceva probleme medicale, eu mi-am făcut treaba pe teren, am încercat să îmi ajut colegii. Dar, dacă nu va fi acum, poate va fi data viitoare”, a încheiat fotbalistul arădenilor.

Albu are un singur gol marcat pentru UTA în acest sezon, în remiza (1-1) cu FC Hermannstadt de pe teren propriu, din cadrul etapei a 22-a a Ligii I.

FOTO: Universitatea Craiova (Facebook)

0
0

Articolul Albu, la revenirea printre titularii UTA-ei: „Noi, jucătorii, suntem de vină pentru că nu vom evolua în play-off, poate am fost luați de val” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*