Albu, o singură repriză pe teren cu Hermannstadt: „O înfrângere care ne apasă, ne doare, emoții vor fi până la ultima etapă”

Fără îndoială, UTA a făcut cel mai slab meci din play-out, în eșecul de pe teren propriu cu Hermannstadt, 0-1. Alexandru Albu a fost titular, dar Laszlo Balint a ales să-l înlocuiască la pauză.

Mijlocașul a vorbit despre înfrângerea de astăzi, dar și despre urmările pe care le va avea această partidă. „Nu prea avem scuze, a fost un meci foarte rău făcut de noi, din toate punctele de vedere. Chiar dacă am avut două ocazii bune, adversarul a avut ocazii mai clare. Pot spune că a contat și oboseala, pentru că jucăm din trei în trei zile, am avut un meci foarte greu la Dinamo. Este o înfrângere care ne apasă, ne doare, pentru că am jucat acasă și trebuia să câștigăm. Peste câteva zile avem din nou meci, la Pitești, deci nu trebuie să stăm cu capul în pământ. De mâine ne întoarcem la antrenamente, trebuie să reglăm anumite lucruri și să mergem mai departe. Nu a fost furtună în vestiar după meci, doar am discutat, ca la fiecare partidă. Mâine vom vorbi mai multe la rece, vom analiza ce am făcut bine și ce am făcut rău”, a spus fotbalistul împrumutat de arădeni de la Chiajna.

Albu nu crede că UTA va avea prea curând liniște în play-out:„Emoții vor fi până la ultima etapă, poți câștiga în fiecare etapă dacă și celelalte echipe înving. Important este să luăm meci cu meci, fiecare este o finală. Astăzi nu s-a văzut că am jucat o finală, pentru că nu am arătat asta, chiar dacă ne-am dorit. Avem patru zile pentru a ne reveni și sunt sigur că vom lua cele trei puncte la Pitești”

Albu a fost înlocuit de opt ori în acest sezon, însă doar de două ori a ieșit înaintea ultimului sfert de oră, în ambele cazuri fiind vorba despre o accidentare. „Așa a decis Mister, că este mai bine să intre alt jucător cu un plus de energie, de prospețime. E păcat că nu am reușit să marcăm, dacă egalam la acea mare ocazie puteam întoarce scorul. Cu toate că, repet, nu am făcut un joc foarte reușit”, a concluzionat „închizătorul” arădenilor.

Alex Albu a strâns 2428 de minute în tricoul UTA-ei în acest sezon de Liga 1, în 31 de meciuri.

0
0

Articolul Albu, o singură repriză pe teren cu Hermannstadt: „O înfrângere care ne apasă, ne doare, emoții vor fi până la ultima etapă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*