Albu: „Voiam să merg la națională cu o victorie, dar nu ne-a ieșit nimic azi”

UTA pierde a doua oară în acest campionat și tot pe teren propriu a venit înfrângerea. De această dată Gaz Metan Mediaș s-a impus la Arad cu scorul de 3-1, grație dublei reușite de Cardoso și execuției din lovitură liberă a lui Deaconu.

Fundașul Alex Albu a revenit în linia mediană, acolo unde a jucat în prima parte a sezonului și nu a făcut un joc grozav, ca de altfel nici restul colegilor săi. „Am antrenat ceva toată săptămâna, dar se pare că nu ne-a ieșit. Am avut ocazii mari și cu poarta goală am dat peste, pe lângă, am tras în ei…Dar ăsta e fotbalul, știam că adversarul va veni aici să joace contraatac, exact așa s-a întâmplat. Ne-au prins de trei ori descoperiți, ne-au dat trei goluri, asta este din păcate. Nu este greu atunci când trebuie noi să atacăm, să controlăm jocul, noi antrenăm ceva mereu diferit în funcție de echipa întâlnită. Vrem să îi băgăm pe ei în stilul nostru de joc, dar astăzi nu ne-a ieșit pur și simplu nimic“, a spus la final fotbalistul împrumutat de la Chiajna până la finele actualei stagiuni.

Albu va pleca mâine dimineață la Mogoșoaia, via Timișoara, pentru a se alătura lotului primei reprezentative conduse de Mirel Rădoi. „Vroiam să merg la națională cu o victorie, asta e fotbalul. Sunt convins că băieții vor lucra bine în aceste două săptămâni, eu nu pot ascunde faptul că sunt bucuros că merg la națională, voi încerca să dau totul. Nu mă așteptam deloc să fiu convocat, dar asta îmi dă încredere în mine, voi munci să ajung și mai sus“, a încheiat proaspătul internațional al „Bătrânei Doamne”.

Marți după-amiază, Alex Albu va prinde ultimul antrenament al „tricolorilor” înainte de plecare spre Ploiești, unde, miercuri, e programat amicalul cu reprezentativa Belarusului.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Albu: „Voiam să merg la națională cu o victorie, dar nu ne-a ieșit nimic azi” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*