Alegeri la Partidul Mișcarea Populară  Ulmeni,  Maramureș. Organizația locală , cea mai puternică la nivel național. VIDEO+FOTO

Azi, 20 ianuarie 2018, în localitatea Ulmeni au avut loc alegerile locale la nivelul Partidului Mișcarea Populară .

Cea mai puternică organizație locală de la nivel național , PMP Ulmeni, cu  un primar ,un  senator  și un vicepreședinte de Consiliul Județean,  are de azi o nouă conducere, aleasă în mod democrat conform statutului de partid.

Obiectivul principal pentru PMP Ulmeni , la viitoarele alegeri, este cel de 10 Consilieri locali în structura CL Ulmeni, iar în primele 10 locuri eligibile vor fi 2 tineri.

Elementul de noutate este cel  de reorganizare la nivel de partid,  prin  înființarea și constituirea   în fiecare dintre localitățile aparținătoare  Ulmeniului ,  a unui birou local pe secții de votare.

Totodată au avut loc alegeri la Organizația locală a femeilor PMP Ulmeni și a tinerilor PMP-iști.

Alegeri la organizaţia PMP Ulmeni. Lucian Morar, mesaj catre partid…

Alegeri la organizaţia PMP Ulmeni. Lucian Morar, mesaj catre partid…

Posted by Jurnalmm Maramures on 20 Ianuarie 2018

Au fost prezenți : primarul Lucian Morar, senatorul Covaciu Severica, vicepreședintele CJ Maramureș George Moldovan, consilier local  din Fărcașa, Daniel Decebal și  viceprimarul Ulmeni  (UDMR)  Ştefan Vicsai.

În urma alegerilor , președinții  desemnați sunt :

-PMP Ulmeni –Covaciu Mircea

  • PMP Mânău –Konea Lucian
  • PMP Tohat –Pintea Vasile
  • PMP Țicău-Tranisan Claudiu
  • PMP Chelința-Creț Vasile
  • PMP Someșul Uileac- Traian Hodor
  • PMP Arduzel-Tocaciu Radu
  • PMP Vicea-Homorodan Atanasie

-Organizația de tineret PMP Ulmeni –Andrei Stan

-Organizaia de femei PMP Ulmeni- Covaci Vasilica

Primarul localității Ulmeni, Lucian Morar : “Pornind de la anii 90, Ulmeniul se transformase de la statutul de  comună la cel de oraș , acest lucru aducând numai dezavantaje , pentru faptul că nu suntem eligibili, nici azi,  să depunem proiecte. Sunt mândru că sunt cetățean al orașului Ulmeni, chiar și în calitatea de primar și îmi doresc  să încep încet, încet să-i  fac pe toți locuitorii orașului Ulmeni să fie mândri că sunt din Ulmeni și satele aparținătoare. Credeți-ma că nu e simplu, n-a fost simplu, nu e deloc simplu. Am încercat diverse lucruri și la un moment dat mi-am zis că trebuie să ne afirmăm noi ca localitate, trebuie să promovăm oameni de la noi care să acceadă în diverse funcții, fie în administrația publică, fie în anumite instituții, fie în administarția centrală. Iar astăzi pot spune că acea dorință ,a mea , pe care doream să o transmit și dumneavoastră, tuturor, se apropie. Nu vreau să copiez un slogan , al unui partid politic,  eu îmi doresc să fim mândri că suntem din Ulmeni. Partidul Mișcarea Populară din Ulmeni este cea mai tare organizație, nu doar din zona aceasta, nu doar din Maramureș , ci din toată România. Pentru că astăzi  în județul Maramureș nu  cunosc localitate în care un partid politic, nici măcar în Municipiul Baia Mare,noi  avem un președinte de partid , un parlamentar, un vicepreședinte de Consiliu Județean.  Suntem cea mai tare organizație de partid care am trimis cei mai mulți parlamentari, nu mai este județ cu 3 parlamentari, nu mai este județ cu cei mai mulți consilieri locali . La următoarele alegeri locale în orașul Ulmeni, pe primele 10 locuri de consilieri locali se vor găsi 2 tineri.”

Senatorul  Covaciu Severica  a declarat :

Poate data viitoare am să vă spun lucruri mai plăcute de la București , vreau să urez succes noii conduceri a organizației Ulmeni .Așa cum a prezentat  și domnul președinte , este o organizatie care  a reușit prin oamenii aleși  să demonstreze că este cea mai bună organizație din județ  , aș vrea ca și în celelalte localități să reușim să facem o treabă foarte bună , sa avem organizații la fel de puternice  și mai ales să avem acum alături de noi pe vicepreședintele de la Consiliul Județean  și cu siguranță , astfel, vom reuși. La nivel de țară , suntem, și cu mândrie vă spun,  una sau poate cea mai bună organizație din țară . Mă bucur și sunt mândră de acest lucru , va doresc succes  tuturor celor implicați în conducerea acestei organizații.  ”

“Datorită dumneavostră organizația PMP Ulmeni este cea mai puternică organizație din țară , vreau să-i mulțumesc președintelui Mircea Covaciu pentru că este unul din membrii fondatori ai orgnizației PMP la nivel de județ, vreau să-i mulțumesc  pentru implicare doamnei senator Severica Covaciu, și nu în ultimul rând vreau să-i mulțumesc domnului președinte Lucian Morar .

 Vă spun cu toată modestia , Lucian Morar nu este unul dintre membrii marcanți ai politicii maramureșene , este unul din membrii marcanți ai PMP din România .

Reprezint cu cinste și mândrie Consiliul județean de 4 luni de zile, în urma sosirii domnului Morar la Ulmeni. Consiliul Județean are astăzi o succesiune de proiecte, peste 240 milioane de euro bani pentru proiecte în derulare , proiecte pentru drumuri, infrastructură, și pe de altă parte vreau să vă spun că Primăria Ulmeni va avea în continuare sprijinul Consiliului Județean. În încheiere doresc și eu succes noii echipe de la Ulmeni , le doresc mult succes în continuare.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean , Moldovan George.

Consilierul Local PMP din Fărcașa , Daniel Decebal a declarat :

Mă bucur că sunt astăzi cu dumneavoastră la Ulmeni , mă bucur de invitația pe care mi-au făcut-o colegii mei , ma bucur de numărul mare în care v-ați adunat în jurul acestui proiect, un proiect al nostru, al Maramureșului, din Ulmeni și până la urmă în toată țara. PMP Ulmeni a dat președintele organizației de județ, a dat primar, a dat vicepreședinte de Consiliu Județean , a dat senator, vorbim de oameni de valoare. De ce nu dau și alte primării, pentru că nu este implicare. Nu așteptați să o facă alții, implicați-vă în schimbare. E țara noastră a tuturor și merită să facem ceva pentru ea. Să ne ajute Dumnezeu !”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*