Alegeri LPF | Un club important din Liga 1 il propune pe actualul presedinte: „Mergem pe continuitate!”

CFR Cluj, prin vocea presedintelui Iuliu Muresan, este primul club important care anunta ca va vota cu Gino Iorgulescu la alegerile de la LPF. Oficialul ardelenilor si-a motivat decizia prin faptul ca actuala administratie de la Liga Profesionista de Fotbal a stiut sa gestioneze contractul si banii din drepturile de televizare, bani care sunt extrem de importanti pentru formatiile din Liga 1.

Mergem pe continuitate. Un lucru important din activitatea LPF este contractul din drepturile TV. Din ce informatii am eu, contractul va continua, daca nu cumva va fi chiar un pic mai bun. il propunem sigur pe Gino Iorgulescu, fara ezitare. si echipa de la LPF este buna, nu doar Gino Iorgulescu. Daca nu are cine sa-l propuna, il propunem noi„, a declarat Iuliu Muresan pentru Prosport.

Alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc pe 23 octombrie.

Candidatii pentru acest post trebuie sa fie propusi de cel putin un club din Liga 1, cu cel putin 15 zile inainte de data alegerilor. De asemenea, trebuie sa aiba cetatenie romana, studii superioare, sa nu fi avut condamnari penale si sa nu fi fost declarat persona non grata de FRF.

The post Alegeri LPF | Un club important din Liga 1 il propune pe actualul presedinte: „Mergem pe continuitate!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*