Alertă de vreme severă imediată în Maramureș. Ploi torențiale și vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. Vezi zonele vizate

Alertă de vreme severă imediată în Maramureș. Ploi torențiale și vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. Vezi zonele vizate

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Interval de valabilitate: 30 septembrie, ora 10:00 – 02 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: ploi însemnate cantitativ Zone afectate: conform textului și hărții În vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte va ploua și se vor acumula cantități de apă însemnate ce vor depăși 25…35 l/mp.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Notă: Miercuri (30 septembrie) vântul va avea intensificări la munte, în special pe creste, unde la rafală va sufla cu peste 80 km/h, iar local și temporar și în sudul teritoriului, cu viteze în general de 55…60 km/h.

COD PORTOCALIU

Interval de valabilitate: 30 septembrie, ora 10:00 – 02 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: ploi abundente Zone afectate: conform textului și hărții În Maramureș, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crișanei, precum și în zona Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 40…70 l/mp. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*