Alertă maximă, la Măguri! Podul de la intrarea în localitate, la un pas de prăbușire

Situație extrem de gravă la Măguri! Malurile erodate ale pârului Măgura riscă să distrugă terasamentul drumului și fundația de susținere a podului de la intrarea în localitate dinspre Tapia.
Alunecările de teren care s-au produs în zonă au afectat atât de mult zona încât reponsabili din cadrul Primăriei Lugoj atrag atenția că dacă nu se intervine urgent șoseaua și podul se pot prăbuși într-o săptămână.

“Pârăul aparține Apelor Române și am trimis o solicitarea de intervenție urgentă pentru refacerea malurilor. Vom monitoriza permanent situația și dacă nu se vor lua măsuri, vom interveni cu serviciile din primărie pentru stabilizarea eroziunii până la o refacere mai amplă”, a precizat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

În urmă cu câteva zile autoritățile locale au mutat un stâlp al rețelei electrice care a fost la un pas să se prăbușească în pârâu și să fie întreruptă alimenmtarea cu energie electrică în Măguri.

Dacă situația o impune ciurculația mașinilor ar putea fi restricționată.

Articolul Alertă maximă, la Măguri! Podul de la intrarea în localitate, la un pas de prăbușire apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*