Alesia Sferlea s-a calificat în optimile Europenelor de tenis de masă cu naţionala de junioare II

Echipele de tenis de masă U15 ale României au pătruns pe tabloul principal la Campionatul European de la Varazdin. Juniorii II s-au clasat pe primul loc în grupă, după cele trei victorii cu 3-0 în fața Croației, Suediei și Portugaliei.

„A fost o bătălie acerbă, dar după aceea am avut controlul”, a spus Dragoș Bujor după meciul cu lusitanul Tiago Abiodun. Junioarele II, cu debutanta Alesia Sferlea (13 ani, foto alături de Cristi Dodean) de la CSM Arad în lot, s-au calificat, de asemenea, între primele 16 echipe, după ce au terminat pe locul al treilea în grupa C, unde au jucat împotriva Turciei (3-0), Rusiei (2-3) și Poloniei (1-3). Vă reamintim că la categoria U19, România a cucerit patru medalii, una de aur, două de argint şi una de bronz.

Titlul continental le-a revenit „tricolorelor” junioare în proba pe echipe, din lot făcând parte şi arădeanca Adela Strună, 17 ani, componentă a echipei de Superligă a CSM-ului. Celelalte medalii au venit în probele de dublu masculin şi dublu mixt, ambele argint şi echipe masculin, bronz. Cele două jucătoare de la CSM Arad prezente la turneul final sunt pregătite de Cristian Dodean.

 

sursa: csmarad.ro

0
0

Articolul Alesia Sferlea s-a calificat în optimile Europenelor de tenis de masă cu naţionala de junioare II apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*