Alex Ioniță, ”detașat” de Dan Petrescu în Liga a III-a. L-au însoțit alți șapte ”grei”

Adus în această iarnă de CFR Cluj de la Astra Giurgiu contra sumei de 1 milion de euro, Alexandru Ioniță II nu traversează cea mai fericită perioadă la gruparea din Gruia.

În cele cinci meciuri jucate de „feroviari” în 2018, Ioniță a fost titular doar de două ori, iar la meciul cu Poli Iași de vinerea trecută, primul din play-off, a rămas pe bancă toate minutele.

Forma slabă a lui Ioniță, 23 de ani, l-a determinat pe Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, să ia o decizie de ultim moment. Alături de alte nume importante din cadrul primei echipe, Ioniță a fost trimis la „satelitul” din Liga 3-a, care a disputat în urmă cu două zile un amical contra Unirii Țășnad, din același eșalon trei, câștigat cu 3-0 după golurile lui Dodoi și Șter.

Pe lângă Ioniță, la CFR II au mai evoluat fundașul brazilian Gilvan, adus în această iarnă, Luchin, Alexandru Vlad, Laurențiu Rus, Mihai Bordeanu, Balde sau Nouvier, jucători care evoluează puțin spre deloc la prima echipă. De asemenea, pe teren a fost și Gabriel Dodoi (19 ani), atacantul de perspectivă adus în această iarnă de la Pandurii, care a și înscris un gol.

Primul „11” CFR Cluj II: Rus – Milandru, Gilvan, Luchin, Al. Vlad, L. Rus, Bordeanu, Balde, Dodoi, Nouvier, Ioniţă
Antrenor: Gheorghe Barbu

Un gol în patru meciuri a reușit Ioniță de la venirea la CFR. Acesta a punctat în victoria cu Juventus București, 2-0.

sursa: gsp.ro

Articolul Alex Ioniță, ”detașat” de Dan Petrescu în Liga a III-a. L-au însoțit alți șapte ”grei” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*