Alexandru Gheorghe, noul antrenor al lui Sporting Rosiori: „Sunt increzator si sper sa fac o figura frumoasa”

fcm-alexandria-turris-535-alexandru-gheorgheAlexandru Gheorghe, noul antrenor al lui Sporting Rosiori, a comentat numirea sa ca tehnician al echipei teleormaneana si ne-a dezvaluit care sunt planurile sale de viitor la noua sa formatie.

„Revin la Rosiori ca am mai antrenat echipa la Liga 3. In plus, sunt rosiorean si e o ambitie in plus. Saptamana asta am facut cunostiinta cu jucatorii. Nu va fi usor mai ales in primele patru-cinci etape. Am un dezavantaj pentru ca e iarna si e greu sa ne omogenizam. Sunt increzator si sper sa fac o figura frumoasa. La ora asta nu sunt probleme financiare. S-au dat salariile la zi. Am promisiunea ca nu vor fi probleme. Trebuie sa completam lotul ca doi sau trei jucatori au plecat. Oricum lotul era foarte subtire si trebuie sa aducem jucatori. Am vorbit cu patru-cinci deja. Obiectivul nostru este sa nu avem probleme. Sa fim la jumatatea clasamentului. Din vara va fi altceva. Am semnat pe un an jumatate”, ne-a spus Alexandru Gheorghe.

CV – Alexandru Gheorghe
Jucător: Rova Roşiori, Progresul Caracal, Petrolul Videle, Mecanica Huşi, Foresta Fălticeni, ARO Câmpulung, FC Bihor, Apemin Deva, Poiana Câmpina, Robema Roşiori, Sporting Roşiori şi Juventus Roşiori.
Antrenor: Robema Roşiori, Rova Roşiori, Turris Tr. Măgurele, Sporting Roşiori, FCM Alexandria, Unirea Branceni sau Vointa Saelele.

86 de meciuri a adunat Alexandru Gheorghe pentru Foresta Fălticeni în Divizia A (1997-2000).
16 goluri a marcat Alexandru Gheorghe în Divizia A pentru Foresta.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*