Alin Pânzaru (Dacia Unirea Brăila): ”N-am reușit egalarea dar atâta putere avem. Partea financiară pare că se rezolvă”

Dacia Unirea Brăila n-a evitat nici la startul în returul Ligii 2 să nu primească măcar două goluri în deplasare, fapt valabil în fiecare ieșire din turul campionatului în curs. Dunărenii au redus din handicap spre mijlocul reprizei a II-a a partidei de astăzi de la 11 de pe ”Știința” însă ASU Politehnica și-a apărat o victorie pe deplin meritată.

După înfrângerea cu 2-1 (2-0) din etapa a XX-a, Alin Pânzaru, antrenor principal al formației de la malul Dunării, a spus că ”felicit echipa Timișoarei, care a jucat mai bine în repriza I, însă mai apoi băieții mei au prins curaj după marcarea golului”.

Pânzaru a adăugat că ”după părerea mea a fost o fază în repriza I în care se impunea să primim o lovitură de la 11 metri iar cu 2-1 altfel am fi abordat repriza a II-a, cu un alt moral, însă chiar și așa am înscris și ar fi trebuit să egalăm dar atâta putere avem”.

Alunecată în lupta pentru evitarea retrogradării, Dacia Unirea Brăila s-a confruntat pe parcursul turului cu acute crize financiare, în privința cărora Pânzaru a semnalat că ”în această privință pare că se rezolvă. Jucătorii au fost nemulțumiți, n-au mai avut concentrarea necesară ci alte preocupări, situația este complicată”.

Pânzaru a răspuns și întrebării legate de veteranul Sorin Frunză – foto stânga, care ”s-a retras de vreo 3 ori în ultimii ani, dar a revenit de fiecare dată, era necesar, la cât de puțini jucători dispuneam în lot. Era nevoie de el și l-am readus, însă la modul cum se pregătește și tot ceea ce înseamnă capitolul efort, el mai poate juca, și asta pentru că vrea el”.

The post Alin Pânzaru (Dacia Unirea Brăila): ”N-am reușit egalarea dar atâta putere avem. Partea financiară pare că se rezolvă” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*