Alt meci nejucat în Divizia D Timiș. Pobeda defilează cu Pleșcan, Unirea răstoarnă de la 1-2 la pauză iar Avântul nu se prezintă

Cele trei meciuri ale serii de vineri în ziua inaugurală a rundei a III-a în Divizia D Timiș au fost de fapt doar… două, Avântul Periam neprezentându-se la Șag, pentru partida de la ora 18 cu CS Timișul. În rest, victorii ale amfitrionilor, în vestul județului.

S-a întâmplat în etapa inaugurală, când partida Arsenal Flacăra Făget – Voința Biled nu s-a disputat, vizitatorii nealiniindu-se sâmbăta la ora 11 în estul județului, și s-a repetat neplăcuta situație deja și în cea de-a treia etapă. Avântul Periam nu a descins în această seară la Șag, pentru partida cu CS Timișul.

S-a jucat așadar doar la Dudeștii Vechi și Sânnicolau Mare, Pobeda desprinzându-se categoric încă din prima repriză, pe când CS Unirea a răsturnat soarta partidei abia după pauză.

Pobeda – AS Peciu Nou 6-0 (5-0): Rocky Tranculov 2, 70, Bogdan Pleșcan 7, 20, 44, Ioan Kalapis 24. Al treilea triumf pentru ”bulgari”, chiar mai clar decât cel din debutul acasă, 4-1. După două eșecuri la limită, AS Peciu Nou a suferit și unul usturător.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSM Lugoj II 4-2 (1-2): Valentin Grigore 10, Andrei Cărpinișan 52, Călin Uzun 85, Bogdan Pînzariu 87 / Andrei Sărăcin 20, Darius Grega 43.

”Satelitul” lugojenilor a răsturnat scorul până la pauză, dar și gazdele la reluarea jocului, smulgând victoria în câteva minute înaintea finalului. Este al doilea succes la rând pentru sânmiclăușeni, pe când echipa secundă a Lugojului a rămas tot fără victorie, încasând din nou 4 goluri în deplasare.

Etapa a III-a continuă sâmbătă cu câte un meci la ora 11 respectiv 18. Rezultatele, clasamentul actualizat și programul intermediarei, pe coloana dreaptă. Vom mai reveni cu unele detalii.

The post Alt meci nejucat în Divizia D Timiș. Pobeda defilează cu Pleșcan, Unirea răstoarnă de la 1-2 la pauză iar Avântul nu se prezintă appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*