Alternativa de vacanță! Proiect interactiv pentru 40 de copii din cartierul Mondial Bocșei

Îndrăgita vacanță de vară este pe sfârșite, însă pentru 40 de copii din cartierul Mondial Bocșei aceasta a adus amintiri de neuitat și aptitudini nou deprinse.

Toate acestea au fost posibile prin ”Alternativa de vacanță”, un proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Lugoj prin care cei mici au beneficiat gratuit de activități interactive menite să le ofere o alternativă valoroasă în a petrece în mod plăcut și instructiv vacanța mare. Proiectul a fost desfășurat în colaborare cu Facultatea de Arhitectură și Urbanism – Universitatea Politehnică Timișoara.

”Atelierele propuse – <<Prietenii cărților>>, <<Micii exploratori>>, <<Colțul creativ>>, <<Joc și joacă>> au fost susținute cu bucurie și entuziasm de către voluntarii AlternativEd, iar atelierul “Micii arhitecți” a fost susținut de către studenții Facultății de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnice Timișoara, coordonați de lect. dr. arh. Cristina Povian. Spațiul ne-a fost oferit de Biserica creștină Pâinea Vieții. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect!”, transmite prof. Camelia Ciobanu președintele asociației.

La finalul proiectului, toți participanții au primit diplome și cărți.

Articolul Alternativa de vacanță! Proiect interactiv pentru 40 de copii din cartierul Mondial Bocșei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*