Altruism! La Meli Caffe din Lugoj poți plăti un sandwich pentru cei nevoiași

Un gest simplu, dar cu atât mai ușor de înfăptuit și de apreciat de către lugojeni a stârnit nenumărate aprecieri pe rețelele de socializare.




Este vorba despre inițiativa unei tinere din municipiu, Meli Benzar, pe care majoritatea lugojenilor o cunosc datorită Meli Caffe – toneta care oferă servicii de tip coffe-to-go, cu produse pe bază de cafea, fructe, dar și sandwich-uri și hamburgeri.

Începând de acum, clienții Meli Caffe au posibilitatea să cumpere produse și pentru cei care nu au banii necesari pentru ele. Mai exact, oricine dorește poate plăti un sandwich sau orice alt produs pentru cineva nevoiaș, iar pe tăblița de plută atașată tonetei vor fi afișate produsele disponibile gratuit, cu îndemnul

”Dacă îți este foame și nu ai bani, cineva a plătit pentru tine”. Ideea este una nouă pentru orașul nostru, fiind foarte populară în străinătate.

”Totul a pornit de la o doamnă care a plătit un sandwich în plus, cu dorința de a-i fi de folos cuiva care nu și-l poate cumpăra. Am afișat asta pe un bilețel, apoi gestul a fost făcut și de altcineva, iar eu m-am bucurat că am platforma necesară să pot ajuta. Este important ca inițiativa să ajungă la cei care au nevoie, persoane defavorizate, bătrâni sau chiar elevi care nu își permit să își cumpere mâncarea necesară. Nimeni nu ar trebui să încheie ziua flămând”, spune Meli Benzar.

Lugojeanca își dorește ca celor aflați în situații dificile să nu le fie rușine să solicite produsele de care au nevoie și care au fost plătite în avans de către alți oameni inimoși și speră ca gestul său să încurajeze cât mai multă lume să-i ajute pe cei mai puțin norocoși.

Articolul Altruism! La Meli Caffe din Lugoj poți plăti un sandwich pentru cei nevoiași apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*