”Am jucat cu o echipă improvizată, victoria este cu atât mai prețioasă”!

În Campionatul Național al Junioarelor III, Seria C, una din cele mai valoroase echipe de handbal din Județul Ilfov, dacă nu cumva cea mai valoroasă, mă refer la ACS Unirea Dobroești, a reușit încă o victorie în deplasare, scor 35 – 18 cu CSȘ Slobozia, chiar în Bărăgan, chiar dacă antrenorul ilfovencelor, Lazăr Mihalache, se plângea că aproape o jumătate de echipă este invalidă.

”Am avut emoții, recunosc, pentru că patru din handbalistele titulare le-am băgat în infirmerie, din pricina problemelor de la genunchi. Supărarea este foarte mare, pentru că Larisa Orodel, Andreea Tiță, Gabriela Negrea și Andreea Giboi, bolnavele de care vă vorbeam, au ajuns în stare critică, din cauză că nu mi-au semnalat durerile pe care le aveau de mai multă vreme, forțând ligamentele. Au ajuns cu ele la extrem, sunt inflamate peste măsură – le-am recomandat repaus total, pentru cel puțin trei săptămâni, și nu vor intra în teren, decât cu avizul medicului. Cea de-a cincea invalidă, Cristina Mincu, abia a revenit pe semicerc, după o pauză de câteva zile, pentru că și ea acuza o oboseală excesivă.

La Slobozia am jucat cu o echipă improvizată, care a mers, până la urmă – a fost un meci colectiv, în care Cristiana Petre și Camelia Cercel au dus greul, dar și Andreea Mihăilă, care a experimentat noul său post de inter. La această tripletă, trebuie să mai remarc comportarea excelentă a portăriței Sabina Mușat, care ne-a ajutat în multe momente decisive. Este o fată foarte ambițioasă care se impune tot mai mult. De altfel, am cuvinte frumoase pentru toate handbalistele care au intrat în teren, sunt mulțumit, pentru că această victorie ne asigură locul doi, în proporție de 99%”, comenta Lazăr Mihalache, după victoria de la Slobozia.

Pentru Unirea au marcat: Cristiana Petre 12, Camelia Cercel 9, Andreea Mihăilă 5, Ioana Gheorghe 2, Daria Nițanu 2, Raisa Arghirescu 1, Ștefania Bragadireanu 1 (a compensat prin faptul că a scos mai multe lovituri de penalitate), Alessia Dumitrescu, Mădălina Sandu, Cristina Mincu.

Ionel Pană
IMG_3970

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*