”Am un singur mesaj de transmis…” Declarații Gușatu, Schieb și Lazăr înaintea ASU Politehnica – CSM Reșița sâmbătă pe ”Știința”

ASU Politehnica n-a câștigat încă pe teren propriu în noul sezon, ba nici n-a marcat încă vreun gol în Timișoara în campania în curs, înaintea meciului din etapa a VIII-a a Ligii 2, programat sâmbătă de la ora 16:30 tot pe terenul ”Ştiinţa”, cu nou-promovata CSM Reşiţa, alb-violeții găzduind o conferință de presă susținută de antrenorul principal Mugur Guşatu și de jucătorii Marvin Schieb şi Adrian Lazăr.


”Violeții” s-au regrupat după o săptămână săracă în reușite, cu un eșec la Turnu Măgurele și un draw alb acasă în campionat, intercalând eliminarea suferită cu 1-0 tocmai la Reșița, din Cupa României, pe când cărășenii caută să iasă din pasa nefastă, echivalând cu un singur punct adjudecat din ultimele 12 posibile în Liga 2, întrecere în care tot un unic punct au smuls și în cele 3 deplasări de până acum, 1-1 în etapa a II-a la Mioveni, după care au pierdut la limită, 1-0 la ASC Daco-Getica și, cel mai recent, 2-1 la Chiajna. 

Mugur Guşatu, antrenor principal al lui ASU Politehnica, a spus astăzi de la 12:30 că ”aşteptăm cu încredere meciul cu Reşiţa! Eu am un singur mesaj de transmis, și anume că nu mai vreau să văd nici un suporter polist supărat după acest meci. Vreau să spun că şi băieţii au răspuns pozitiv în această săptămână la antrenamente, la tot ceea ce li s-a cerut, și am mare încredere în ei mâine”.

– Aţi contribuit la a juca din nou pe ”Ştiinţa”? Nu ştiu nimic, acestea sunt treburi administrative, nu ale antrenorului. Pe orice teren e dificil, atât timp cât echipa adversă are jucători buni. Toate meciurile sunt dificile… S-a observat că echipa de pe ultimul loc a scos un punct la o formaţie cu mari pretenţii la promovare. Orice antrenor, de la orice echipă din Liga 2, are aceleaşi probleme, ca și ceilalţi… Şi noi trebuie să răspundem pozitiv vizavi de modul de abordare al jocului!”

– Acum doriţi o revanşă după înfrângerea din Cupă… ”Bineînţeles că există, există dorinţa de a câştiga fiecare meci, nu neapărat să ne revanşăm. Uşor, uşor, cred că vom avea încredere să îndeplinim acest obiectiv, de a ieşi de pe teren învingători…”

Ca indisponibilități, ”doar Bogdan Vasile este suspendat, în rest cu toţii sunt valizi. Iar despre Zabun am înţeles că are probleme cu actele, dar sper să fie al nostru”.

Adrian Lazăr a admis că ”este o situaţie mai dificilă, este un moment mai greu, dar suntem motivaţi şi ne dorim cu orice preţ să câştigăm. Iar acest lucru se poate realiza împotriva Reşiţei! Nivelul este mai ridicat faţă de echipa unde am jucat mai înainte, este normal, după ce am făcut pasul la seniori. M-am acomodat cu brio, colegii m-au primit cu braţele deschise şi îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Bineînţeles că oricare jucător îşi doreşte să joace cât mai mult, să aibă cât mai multe meciuri în picioare, dar sunt conştient că am mult de învăţat şi am răbdare”.

Marvin Schieb a spus la rândul său despre meciul cu CSM Reşiţa că ”ştim acum ce joacă, întrucât am avut meciul cu ei în Cupă. Ne-am antrenat special pentru acest joc şi sunt convins că vom scoate un rezultat pozitiv şi o să fie bine. Da, într-adevăr, este o situaţie mai dificilă cu faza defensivă. Acum, la ultimul meci, am jucat mai bine, am pasat mai mult, am avut mai multe ocazii de gol şi încet, încet ne vom reveni din punctul meu de vedere. Da, am fost cam timoraţi în faţa porţii, dar acum ne-am revenit şi s-a văzut în acest meci, acum suntem mai pozitivi.”

Etapa a VIII-a e inaugurată vineri de la ora 18 de jocul AS FC Universitatea Cluj – Petrolul, ploieștenii aliniindu-se după remiza 1-1 înregistrată luni acasă cu codașa Sportul Snagov. Runda continuă sâmbătă de la ora 11 cu alte 5 partide și se va încheia luni, cu începere de la ora 17: Farul – Ripensia. Programul etapei și clasamentul, pe coloana dreaptă.

The post ”Am un singur mesaj de transmis…” Declarații Gușatu, Schieb și Lazăr înaintea ASU Politehnica – CSM Reșița sâmbătă pe ”Știința” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*