Ambulanţă care transporta o pacientă în comă, implicată într-un accident în zona de nord a Ploieştiului !

F. T.

Ieri, în intersecţia de la McDonald`s, în zona de nord a Ploieștiului, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o ambulanţă (în care se aflau o pacientă în stare de comă, o doctoriţă şi o asistentă medicală) şi un autoturism. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova, “se pare că maşina de salvare se deplasa dinspre Vest către Nord, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, dar a intrat în coliziune cu un autoturism care circula dinspre nord către centru. Şoferul vehiculului nu ar fi acordat prioritate de trecere ambulanţei, care avea acest drept”.
În urma impactului, toate cele patru persoane care se aflau în ambulanţă au fost asistate la faţa locului şi, mai apoi, transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
Şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Şerban Cantacuzino” au trimis la faţa locului un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor, menţionând că şoferul autoturismului era “fără probleme medicale”, fapt confirmat ieri, la orele 14,30, şi de către reprezentanţii poliţiei prahovene.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*