AMEFA se întoarce cu un punct de la București, arădenii au scăpat printre degete victoria cu Poli Cluj

AMEFA a spart gheața cu un prim punct în ediția 2020-2021 a Superligii Naționale de Polo chiar la ultimul meci al turneului de la București, contra celor de la Poli Cluj. Mai mult, tinerii elevi ai lui Cristian Cosma au scăpat printre degete victoria, din moment ce conduceau cu 4 goluri la ultima pauză, dar someșenii au revenit  și au „înghețat” tabela la 10-10 (3-2, 2-2, 5-2, 0-4)!

Pentru trupa de pe Mureș au marcat: Armean 4 goluri, Toma 2, Baciu 2 şi Stoian 2, în timp ce pentru someșeni au înscris: Bindea 3, Schill 3, Cristescu 3 și Cobîlean 1. Elevii lui Cosma, care se întâlnesc în formulă completă doar la turnee, veneau după 12 înfrângeri consecutive, șase la turneul doi de la Brașov și șase la București.

Celelalte rezultate înregistrate de AMEFA la acest al treilea turneu, desfăşurat în Capitală, au fost: 4-6 cu Crișul Oradea, 7-11 cu Rapid București, 4-20 cu CSM Oradea, 5-19 cu Steaua, 8-17 cu Sportul Studențesc şi 6-15 cu Dinamo. Arădenii rămân ultimii în clasamentul Superligii, la trei puncte distanţă de Politehnica Cluj.

FOTO: Cătălin Ionescu (ioon.ro)

0
0

Articolul AMEFA se întoarce cu un punct de la București, arădenii au scăpat printre degete victoria cu Poli Cluj apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*