AMEFA, tot fără victorie în Superliga Națională de Polo! Încă patru meciuri pentru arădeni la turneul de la București

Puștii celor de la AMEFA se află la Bucureşti, la turneul cu numărul trei din cadrul ediţiei 2020/2021 a Superligii Naţionale de polo. După ce în prima zi au pierdut cu 10-6 în faţa Crişului Oradea, arădenii au fost învinşi și ieri în alte două rânduri.

Mai întâi, a fost 7-11 (2-3, 3-3, 2-2, 0-3) cu Rapid Bucureşti, marcatori Grama 2, Stoian 2, Teodorescu 2, Toma, respectiv Constantinescu 3, Buică 2, Dombracev, Vasile, Stan C., Stan A., Rădoi şi Crainiceanu. În cel de-al doilea meci al zilei, trupa lui Cristi Cosma a cedat mult mai clar, scor 4-20 (4-1, 5-0, 3-2, 8-1) cu CSM Oradea, echipă pe care a întâlnit-o în premieră în acest sezon și asta pentru că bihorenii au lipsit de la turneul anterior din cauza cazurilor multiple de COVID-19 din lot, iar arădenii la turneul inaugural, ca urmare a problemelor financiare. Au marcat: Toma 2, Grama, Borcan, respectiv Seyia 4, Colodrovschi 4, Czenk 4, Filotti 3, Georgescu R. 2, Popovici, Kovats şi Ilisie.

Așadar, AMEFA rămâne fără victorie, cu nouă înfrângeri din tot atâtea meciuri, iar astăzi mai intră în bazin de două ori. De la ora 13, e programat duel dezechilibrat cu campioana Steaua, iar de la ora 19 e meci împotriva celor de șa Sportul Studenţesc. În fine, sâmbătă, de la ora 13:30, poloiștii de pe Mureș mai joacă cu Dinamo, iar duminică, cu începere de la ora 10:30, cu Poli Cluj. Speranţa primei victorii stagionale se leagă de partida cu „studenţii” de pe Someș, dar aceștia sunt creştere faţă de sezoanele precedente.

(foto Facebook, Federaţia Română de Polo)

0
0

Articolul AMEFA, tot fără victorie în Superliga Națională de Polo! Încă patru meciuri pentru arădeni la turneul de la București apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*