Amenzi de aproape 10.000 de lei! Acțiune de amploare în contextul stării de alertă, la Lugoj

În data de 15 decembrie, între orele 9 și 13, pe raza municipiului Lugoj a fost organizată o amplă acțiune, în contextul instituirii stării de alertă. Acțiunea a beneficiat de efective sporite, cu scopul prevenirii și combaterii faptelor sociale pe linia răspândirii Co Vid 19.

Au participat 31 de cadre, lucrători de poliție de la Poliția Municipiului Lugoj, secțiile 5, 6 și 7, de la Poliția Rurală, trei reprezentanți ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului, trei reprezentanți ITM și trei lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Au fost folosite 13 autovehicule și au fost organizate cinci filtre. Au fost legitimate 347 de persoane, au fost controlate 127 de autovehicule. S-au efectuate 28 de verificări în bazele de date.

Au fost aplicate  49 de contravenții, în valoare de 9.425 lei. Dintre acestea, 43 au fost aplicate la OUG 195 / 2002, în valoare de 8.925 lei. Restul de șase au fost la Legea 55 / 2020, în valoare de 500 de lei.

Cu prilejul acțiunii, au fost ridicate șase permise de conducere și au fost ridicate tot atâtea certificate de înmatriculare.

În total, verificările au vizat 65 de societăți  comerciale. Au fost verificate toate terasele de pe raza municipiului Lugoj, magazinul Altex, hipermarketurile Kaufland, Lidl, Penny, Profi, precum și magazinul Dedeman. Au mai fost controlați patru agenți de pază și au fost lăsate un număr de patru invitații la societăți comerciale de către reprezentanții Inspectoratului teritorial de Muncă – Timiș.

Articolul Amenzi de aproape 10.000 de lei! Acțiune de amploare în contextul stării de alertă, la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*