Amenzi pe DN 1, autoturism reclamat ca fiind furat – blocat în Ploieşti

F. T.

La sfârşitul săptămânii, Serviciului Rutier Prahova a desfășurată pe DN 1 o acțiune care a avut drept scop prevenirea şi, după caz, sancţionarea abaterilor în trafic.
În acest context, vineri, 29 ianuarie, polițiștii rutieri au verificat 53 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 de lei.
„Din totalul sancțiunilor, 35 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, patru pentru abateri comise de pietoni, iar alte 10 pentru diverse încălcări ale legislației rutiere.
În cadrul acțiunii a fost constatată și o infracțiune, respectiv «conducere sub influența băuturilor alcoolice», în cazul unui conducator auto depistat la volanul unei autoutilitare, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat” (comunicat de presă IPJ Prahova).
Tot în aceeaşi zi de vineri, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Ploiești a identificat în trafic, împreună cu colegi ai Secției de Poliție Rurală Florești, un autoturism care fusese reclamat ca fiind furat din Capitală.
„Autovehiculul a fost depistat și blocat în trafic pe strada Gheorghe Doja din Ploiești, în jurul orei 21:30.
În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, se preciză în acelaşi comunicat de presă al IPJ Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*