Americanca Porsche Poole revine la Arad, FCC Baschet UAV începe să aibă pretenții de finală!

FCC Baschet UAV Arad se întăreşte la nivelul lotului pentru abordarea returului şi a play-off-ului din Liga Naţională de Baschet Feminin. Conducerea clubului s-a înţeles cu extrema Porsche Poole (31 de ani) pentru o revenire în maioul „galben-albastru.”

Americanca a jucat în NCAA pentru Michigan St. Între 2008 și 2012, iar prima experiență europeană a avut-o în Israel, la Hapoel Petah Tivka. Porsche Poole a debutat în Liga Națională la CSM Târgoviște, unde a jucat în perioada 2013-2015. Aceasta a contribuit la două titluri în acea perioadă. A revenit în sezonul 2016-2017, când a fost MVP-ul finalei Cupei României, câștigată dramatic de CSM Târgoviște

În luna noiembrie a nului 2017 s-a alăturat lotului FCC Baschet Arad. Pentru formaţia arădeană a jucat în 20 de meciuri din LNBF, cu medii de 14 puncte, 3.5 recuperări și 3.2 pase decisive. De-a lungul carierei a mai jucat în Israel, Statele Unite şi Germania.

Odată cu acest transfer, FCC Baschet UAV Arad începe să aibă pretenții tot mai mari pentru o prezență în finala LBNF în acest sezon, principala contracandidată fiind CSM Satu Mare.

FOTO: baschetarad.ro

0
0

Articolul Americanca Porsche Poole revine la Arad, FCC Baschet UAV începe să aibă pretenții de finală! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*