Amical cu 11 goluri între UTA U19 și Cermei și o revenire spectaculoasă a divizionarei terțe

Spectacol total în amicalul dintre juniorii mari ai UTA-ei și Gloria Lunca Teuz Cermei. Pe „Motorul” s-au înscris nu mai puțin de 11 goluri, cu divizionara terță revenind de la 2-5 la 6-5. Simon (a reușit „pokerul” în contul utiștilor, Merian marcând și el odată, pentru ca pentru divzionara terță să marcheze: Djambou, Ianc, L. Bodri, Gruiescu, Matiș și Cocină. Au fost și ceva nervi în tabăra cermeianilor, pentru care a plătit cu cartonaș roșu Sabău, încă din prima parte a partidei.

Cu Haloș și Dardai pe margine, dar și cu Rădulescu înlocuit după 10 minute ca urmare a unei toxiinfecții alimentare, plus jucătorii de 2003 care se vor pregăti cu grupa lor până la reluarea întrecerilor pe puncte, UTA Under 19 i-a ținut în șah pe „sămădăi” până la finalul partidei amicale. „Până la urmă, experiența superioară a adversarului și-a pus amprenta pe scorul final, care, însă, contează mai puțin. Rămânem cu un antrenament bun, complet, cu plusuri și minusuri. Important este că băieții s-au implicat, au alergat și au respectat, în mare, ceea ce vorbim și antrenăm. Sigur, când iei 6 goluri nu poți fi mulțumit, dar nici să-i marchezi Cermeiului cinci goluri nu e la îndemâna tuturor. Repet, a fost un antrenament cu joc foarte bun pentru această perioadă”, a punctat Sandu Gaica, ajutat pe banca UTA-ei U19 de Adi Ungur și Mihai Petcuț.

Formații:

UTA U19: Opric – Căciulă, Salka, Pașcu, Mohaci – Cocriș, Rădulescu (10 Truță) – Sfârlea, A. Gavrilă, Merian – Simon. Au mai jucat: Cristea – Răzban, Boștină, Maier, Turc, Merca, Găină, Cleuță.

Cermei: Dagău – Udrea, R, Iuga, Burlă, Sabău – Ianc, Lazăr, Ciubotariu – Gruiescu, Djambou, Șimăndan. Au mai jucat: Deak – I. Pop, Matiș, L. Bodri, Cocină, Bulza.

Ambele formații intră pe teren și sâmbătă, UTA U19 în compania Sântanei, iar Cermeiul o găzduiește la Horia pe Dumbrăvița.

0
0

Articolul Amical cu 11 goluri între UTA U19 și Cermei și o revenire spectaculoasă a divizionarei terțe apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*