Amicale, amicale: marcatori, echipe

Joi vom intra deja în februarie iar startul returului nu mai pare de-acum chiar atât de îndepărtat nici în Divizia D Timiș și Campionatul Județean, așa încât tot mai multe formații din eșaloanele inferioare au trecut la disputarea meciurilor de verificare, unele, în compania unor echipe din divizii superioare.

Caz al partidei amicale AS FC Bazoşu Vechi – CSM Lugoj, de tradiție la startul jocurilor de pregătire pentru divizionara C de pe Timiș prin prisma aceluiași sparring-partner ales. De această dată a fost 1-5, după 0-1 la pauză.

Primul meci amical pentu băieţii lui Cosmin Petruescu s-a încheiat cu o victorie la scor în deplasare, chiar în fieful echipei nou promovate în liga a IV-a, ocupantă a locului 6 după turul Diviziei D Timiș, încheiat în urmă cu două luni.

Cristian Pădurariu, Eduard Olariu, Darius Grega, Gelu Velici şi Bogdan Bozian au înscris pentru învingători, respectiv Adrian Pistriţu pentru învinși, din lovitură de la 11 metri.

Două noutăţi ar fi în lotul lugojenilor, și anume Bogdan Nicolescu, întors în ţară după o escală efectuată în Israel, şi Alexandru Dan, sosit de la Deva. Iar următorul meci de verificare pentru lugojenii clasați pe poziția a treia la finele turului în Seria a IV-a din Liga 3 este programat marţi de la ora 16 la Făget, cu echipa locală CSO Făget, a 12-a după tur în ”D” Timiș.

Au jucat formaţiile:

AS FC Bazoşu Vechi: Tcaciuc – Aniţaş, Lutsch, Chelbu, Bungău, Curea, Nedelcu, Văcaru, Schultz, Pistriţu, Vîlceanu.

Antrenor Sorin Tomoş.

Au mai jucat: Paraschiv şi Gîngu.

CSM Lugoj: Păduraru – Precupanu, Radak, Fridrich, Roşie, Ciubotariu, Bozian, Cuedan, Olariu, Pădurariu, Velici.

Antrenor Cosmin Petruescu.

Au mai jucat: David Filip, Daniel Filip, Nicolescu, Grega şi doi juniori, din 2001 Andrei Raţiu respectiv Alexandru Maier (n. 2002).

*

ACS Crişul Chişineu-Criş – CS Millenium Giarmata 2-1 (0-1)

Divizionara C timișeană antrenată de Răzvan Leucă s-a deplasat în județul Arad pentru primul meci amical al pregătirilor de iarnă, disputat cu liderul Diviziei D din județul vecin la nord, ocupanții locului 12 după tur în Seria a IV-a din Liga 3 cedând în faţa gazdelor după ce au condus cu 0-1 la pauză. Golul timişenilor era marcat în minutul 32 de George Beloescu.

Gazdele au răsturnat scorul în doar câteva minute, 75 şi 81, așadar în ultimul sfert de oră.

CS Millenium a început deplasarea în componența Miklos – Rosenblum, Cherecheş, Buzdugan, Ştefănescu, Stoica, Marius Călin, Anagor, Codrea, Ghighilicea, Beloescu.

Au mai jucat: Nariţa – Bereczki, Rus, Popa, Domşa, Grunţă, Pricop, Ferţu, Nastai, Şandru şi Stănilă.

Divizionarii C din Giarmata, care vor demara returul la început de martie în județul Arad, la Cermei, pe terenul Gloria Lunca Teuz, grupare de pe poziția a 6-a în C4 cu un număr de puncte mai mare decât dublul deținut de CS Millenium, vor juca sâmbăta viitoare un amical cu un lider din ”Județ”, Fortuna Becicherecu Mic.

*

Iar apropo de Fortuna, o formație care tinde întins la promovarea în Divizia D Timiș a remizat cu vicecampioana de toamnă a ligii a patra județene, cu același scor cu care formația din ”Județ” remiza și la mijlocul săptămânii cu juniorii Centrului Național de Pregătire.

ACS Dumbrăviţa – Fortuna Becicherecu Mic 2-2 (1-1)

Disputat pe terenul din Covaci, meciul de verificare a adus o răsturnare de scor reușită de alb-verzii lui Sorin Bălu dar și o egalare semnată spre final de gruparea de eșalon inferior. Raul Briciu, în minutul 31, și Eduard Soare (min. 50) au înscris pentru ACS Dumbrăvița iar Daniel Dragu (min. 20) şi Flavius Cioancă (min. 80) în favoarea Fortunei.

În perioada 31 ianuarie – 9 februarie, începând de miercuri, echipa din Dumbrăviţa va efectua un cantonament de 10 zile în Bihor, la Băile Felix. Antrenorul Sorin Bălu va conta pe jucătorii Miklos, Puiu, Soare, Telescu, Gălan, Szalkai, Sofronea, Rus, Scrob, Ştefan, Stancu, Briciu, Filimon, Oancia, Centea, Nanu, Bîrză, Pecarov, Silaghi și Todor.

+

Iar printre alte partide amicale disputate în acest weekend, de exemplu AS Peciu Nou – AS Seceani, între ocupantele locurilor 17 și 14 în Divizia D Timiș, despărțite de două puncte după tur, meci încheiat la egalitate, 2-2 (2-0).

Raul Iţu şi Sergiu Iorgovan au marcat în prima parte pentru penultimii clasați în liga a patra respectiv Sorin Pop şi Laurenţiu Berar în repriza a II-a pentru vizitatori. Cei de la AS Peciu Nou mai jucau și la mijlocul săptămânii, trecând cu 4-0 de cei din Diniaş.

Iar după toate probabilităţile cele două echipe apelează la rândul lor la schimbarea antrenorilor la mijlocul campionatului, AS Peciu Nou orientându-se spre Remus Steop şi Orlando Trandu, care își încheiau conturile cu nou-promovata secund divizionară Ripensia pe 23 octombrie, iar AS Seceani spre Adrian Bungău.

În fine, într-un alt meci jucat la mijlocul săptămânii, ocupanta locului 13 în ”D” s-a desprins după pauză de ”satelitul” din liga a V-a al roșu-galbenilor din Ciarda Roșie: Avântul Periam – Ripensia II 6-1 (2-1). Au marcat: Mircea Mariş – 2, Valentin Mager, Angelo Olteanu, Ionuţ Ologu şi Cătălin Filip, respectiv Alex Rus.

The post Amicale, amicale: marcatori, echipe appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*