Anca Copos și Sebastian Alin Zicoane Heler, de la Clubul SporTim Dance Timișoara, primii în lume la categoria Tineret Standard

Anca Copos și Sebastian Alin Zicoane Heler au semnat o notabilă izbândă pentru dansul sportiv românesc, reușind în weekend să scrie istorie pe plan mondial. Componenți ai clubului SporTim Dance din Timișoara, sub îndrumarea Andreei și lui Emanuel Jebeleanu, dar și componenți ai lotului național al României, cei doi sportivi au izbutit minunata performanță de a câștiga titlul mondial la categoria Tineret Standard, devenind astfel singura pereche din istoria dansului sportiv care a câștigat atât Campionatul European cât și Campionatul Mondial în al doilea an al categoriei.

”Dorim să mulțumim Federației Mondiale de dans sportiv, Federației Române de dans sportiv, pentru tot sprijinul și toată încrederea pe care am primit-o în tot parcursul nostru. Mulțumiri nemăsurate Ministerului Tineretului și Sportului, instituțiilor județene și locale, Consiliului Județean Timiș, Direcției Județene pentru Tineret și Sport și Primăriei Municipiului Timișoara, care în fiecare an ne sprijină atât financiar cât și logistic”, au spus proaspeții laureați.

 

The post Anca Copos și Sebastian Alin Zicoane Heler, de la Clubul SporTim Dance Timișoara, primii în lume la categoria Tineret Standard appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*