Andone, analiză după 2-2 de la 2-0: ”I-am avertizat la pauză, am accentuat un singur lucru. Dar atitudinea unora lasă de dorit însă nu renunț la cineva până în iarnă, doar că sigur vor juca și alții”

Bogdan Andone n-a fost deloc încântat de turnura lucrurilor pentru ASU Politehnica în repriza a II-a a meciului găzduit de la ora 16 și remizat 2-2 cu CS Balotești după ce timișorenii s-au desprins la 2-0 în minutele 26 și 32 dar au dat cu piciorul întregii agoniseli în minutele 53 și 54…

”Este ceea ce i-am avertizat la pauză, am accentuat la pauză în vestiar să rămână concentrați și în repriza a II-a, să nu se relaxeze, căci știam că oaspeții alcătuiesc o echipă de contraatac, de viteză, așadar le-am cerut atunci un singur lucru, concentrare, să rămână în meci, să nu-l trateze superficial, însă pe începutul de repriză am fost dezastruoși din toate punctele de vedere”, a semnalat Bogdan Andone, antrenorul lui ASU Politehnica, după 2-2 (2-0) la Timișoara cu ilfovenii din Balotești.

Andone a rememorat momentele extrem de prielnice gazdelor: ”A fost acea ocazie enormă a lui Staicu de la 6-7 metri practic singur cu poarta goală, doar cu portarul, Predescu a avut la acea minge întoarsă, de la 6, 7-8 metri, ori n-ai voie să ratezi din acele poziții, iar pe final au fost cele ale lui Bădăuță, de două ori singur cu portarul, acea minge căzută în minutul 93, singur cu portarul, în fața porții goale, dar când nu există determinarea să marchezi pentru echipă. Ăsta e fotbalul și îmi pare rău pentru suporteri, care și acum au susținut continuu echipa, ca de fiecare dată, iar echipa a jucat un fotbal bun în prima parte, în care ne-am creat foarte multe ocazii de a înscrie, dar când nu ai determinarea și agresivitatea necesară de a fructifica, fotbalul te pedepsește…”

A urmat referirea la partidele abordate din postură de favorită pe teren propriu: ”Aici apar problemele, în acele momente când ești la conducerea jocului și trebuie să rămâi foarte, foarte atent și în apărare, căci pe fazele tale de atac adversarul caută să te surprindă pe contraatac, iar dacă nu gestionezi bine acele momente de contraatac, te costă, ceea ce s-a întâmplat și la jocul cu Metaloglobus, când ne-am creat 4-5 ocazii în primele 7-8 minute însă pe primul loc atac au egalat în minutul 40 pe neatenția noastră, după care a urmat o altă serie de ocazii și în repriza a doua, doar ca să primim alt gol în minutul 90”.

Andone a devenit mai tranșant prin a semnala că ”suntem încă departe de ceea ce ar trebui să fim, așa încât avem foarte mult de muncă, dar atitudinea unora lasă de dorit. Voi analiza foarte bine în acest weekend ce este de făcut și vom vedea ce urmează săptămâna viitoare. Nu renunț la jucători, nu, nu până la iarnă, e și foarte greu să aduci acum jucători de valoare, dar fiecare trebuie să fie conștient că numai cine muncește și reușește, sau altfel vor da șansa altora să joace, chiar dacă respectivii nu ar avea aceleași calități, dar să aibă agresivitatea, dorința să joace pentru echipă, să-ți dorești. Este ceea ce le-am spus înainte de meci, nu uitați pentru cine jucați și ce tricou purtați, așadar voi analiza și voi vedea, și vor juca cu siguranță și alți jucători”.

Au survenit încă din primele minute și accidentări cu urmări… ”Taub a recepționat acea lovitură, sângera sub ochi, a încercat să mai continue dar n-a putut, din păcate, și am fost nevoiți să facem prima schimbare, iar apoi și pe cea de-a doua, iar în ultimele 10 minute am cam încheiat în 10 oameni, Krausz și-a pierdut cunoștința. Dar totuși n-au cedat, motiv pentru care îi felicit, și-au mai creat 3-4 ocazii, din care două enorme, unu la unu cu portarul, așadar îi felicit dar pe cei care merită, căci nu toți, și îmi cer scuze suporterilor, care au fost alături de noi și n-am reușit să-i răsplătim cu o victorie”.

Înlocuitor al lui Taub a fost un fundaș sârb aflat la debut: ”Topic a făcut un prim meci bun, și-a dorit foarte mult, a făcut și greșeli dar și lucruri bune, și e un câștig pentru echipă, sperând ușor-ușor să-și regăsească ritmul și să fie un jucător de bază”.

Și din nou pe drumuri, la Afumați, însă și pe o altă arenă în Timișoara, peste două săptămâni: ”Urmează acasă meciuri cu Călărași și UTA pe Dan Păltinișanu, după care, vom vedea în funcție și de cum vor decurge lucrurile, vom stabili atunci dacă ne-am întoarce aici sau am mai continua, depinde și de alți factori. La fel în privința orelor de start, dacă va fi în nocturnă sau nu, va depinde de televizări, cu UTA ar putea fi o anumită oră, alta cu Călărași, căci iar depinde de unele aspecte, ar trebui atunci să achiți cazarea echipei adverse, în funcție de oră…”

Rezultatele și clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă, cu programul etapei viitoare.

The post Andone, analiză după 2-2 de la 2-0: ”I-am avertizat la pauză, am accentuat un singur lucru. Dar atitudinea unora lasă de dorit însă nu renunț la cineva până în iarnă, doar că sigur vor juca și alții” appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*