Andreea Popescu a făcut valuri la „naţionale”, cu patru medalii! David Crişan a luat şi el bronzul

Prima competiţie oficială a anului la înot s-a desfăşurat la Bucureşti, în bazinul olimpic descoperit din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”. La Campionatul Naţional pentru juniori, tineret şi seniori în bazin de 50 de metri au participat 285 de sportivi care au reprezentat 53 de cluburi afiliate la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. Sportivii secţiei de înot ai CSM Arad care au participat la această competiţie sunt: Popescu Andreea, Crişan David, Rad Lucas, Kugelman Patrick şi Codrean Dacian. Antrenorul care i-a pregătit şi însoţit la această competiţie a fost Viorel Bitang.

Andreea Popescu – patru medalii; David Crişan – bronz la juniori

Andreea Popescu a fost din nou performera delegaţiei clubului, ea reuşind să devină campioană naţională de tineret şi vicecampionană naţională de seniori. Înotătoarea de la CS Municipal Arad a obţinut nu mai puţin de patru medalii in următoarele probe: 200m bras – locul 1 la tineret şi locul 2 la seniori; 100m bras – locul 2 la tineret; 50m bras – locul 2 la tineret.

Sportivul David Crişan a obţinut medalia de bronz la juniori, în proba de 50 metri spate, în vreme ce Rad Lucas s-a remarcat printr-o evoluţie foarte bună, el îmbunătăţindu-şi performanţele în toate probele în care a concurat: 50m liber locul 6, 100m liber locul 7, 200m liber locul 8, 400m liber locul 7. Patrick Kugelman, după ce a obţinut locul 8 la tineret, în proba de 400m mixt, a trebuit să se retragă din concurs datorită unei accidentari la nivelul genunchiului, iar Dacian Codrean a avut o evoluţie promiţătoare, el obţinând următoarele rezultate la categoria juniori: locul 8 în proba de 50m liber; locul 13 la 50m fluture şi locul 15 în probele de 100m fluture, 100m liber şi 200m liber.

Peste o lună va urma Campionatul Naţional de înot în bazin scurt de la Miercurea Ciuc.

0
0

Articolul Andreea Popescu a făcut valuri la „naţionale”, cu patru medalii! David Crişan a luat şi el bronzul apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*